Σερβία – Βέλγιο: Οριστική διακοπή λόγω πτώσης του ρεύματος και… αναμονή για την Εθνική Ανδρών

Το παιχνίδι της Σερβίας με το Βέλγιο διεκόπη οριστικά λόγω πτώσης του ρεύματος στο γήπεδο και μετατέθηκε για το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου. Εν αναμονή η Εθνική για να μάθει τη βαθμολογία του επόμενου γύρου και το πλήρες πρόγραμμά της.

Η Εθνική Ανδρών δεν είχε υποχρεώσεις την Κυριακή 3 Ιουλίου, περίμενε όμως να μάθει το αποτέλεσμα δύο αγώνων για να ξέρει πώς θα μπει στον επόμενο προκριματικό γύρο, αλλά και το πλήρες πρόγραμμά της. Σε πρώτο χρόνο, η Τουρκία κέρδισε εκτός έδρας τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά το έτερο παιχνίδι που… κοιτούσε η “γαλανόλευκη” δεν τελείωσε ποτέ.

Στα 7’54” για το τέλος της πρώτης περιόδου ανάμεσα σε Σερβία και Βέλγιο έπεσε η τάση του ρεύματος στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συσκότιση. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου και της σερβικής ομοσπονδίας δεν βρέθηκε λύση, με τους διαιτητές να αποφασίζουν -μετά από σχεδόν εβδομήντα λεπτά- την οριστική διακοπή του αγώνα και τη μετάθεσή του, για το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου.

Έτσι, ο Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να κάνουν υπομονή για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι στον επόμενο προκριματικό γύρο, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογία και το πρόγραμμά τους.Πηγή: Sport24.gr