Σε ανοδική πορεία η Ελάτεια, κέρδισε και τη Λάρισα ’88

Τη τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε στον 2ο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας η Θύελλα Ελάτειας, όπου κέρδισε στην 6η αγωνιστική τη Λάρισα ’88 με σκορ 2 – 0!

Η ομάδα του Θοδωρή Σολωμού βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ελάτεια να φθάσει τους δώδεκα βαθμούς και τη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα του Χρήστου Διαμαντή δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι της 6ης «στροφής» κι έμεινε στους τέσσερις βαθμούς και την όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Κώστας Χαλίτσιος που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ευτύχησε να βάλει μπροστά την Ελάτεια στο σκορ και στο 86′ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τη κάθετη πάσα του Κώστα Χαλίτσιου και το γκολ που πέτυχε ο Αβέλλας.

Ένα λεπτό μετά, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Κώστας Χαλίτσιος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους στο ματς με τους Καραγεώργο (47′) και Τσίντζο (80′).

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Βούλγαρης, Τζουβαράς (85′ Καραγιώργος), Καλιατζής, Τσάνας, Μουστάκας, Πάσος (20′ λ.τ. Αποστολόπουλος), Τασιόπουλος, Αβέλλας, Γκαραγκούνης, Χαλίτσιος, Μικερτζής.

Λάρισα ’88 (Χρήστος Διαμαντής): Χάμος, Μαλλιαρής, Κωνσταντίνου Β., Μακρής, Νάστος, Σδράλης (85′ Αργυρούλης), Κωνσταντίνου Γ., Πέμας (78′ Τσιλιλής), Τζήκας (59′ Μπράτσος), Τσίντζος, Καραγεώργος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουβατάς, Γούλας, Κυρίτσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...