Σε κερκ(είδα)… (01/10)

Ο φακός του ArenaLarissa.gr, “ταξίδεψε” τόσο σε τρία παιχνίδια της πρεμιέρας της Β΄ΕΠΣ Λάρισας, όσο και στο Θεσπρωτικό για την αγαπημένη όλων, ΑΕΛ, και σήμερα σας παρουσιάζει ενδιαφέρον ρεπορτάζ από τον λαό… εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας – Χαλκιάδες

Τα εκτός αποστολής – πιτσιρίκια του Βουτυρίτσα, παρέα με τον Γιάννη Ανδρέου, πλέον παίκτη της ΑΕΔ Νίκαιας.

Εκτός λόγω χαμένων προπονήσεων και ο περσινός All – Star, Βασίλης Νταλαγιώργος (στη μέση), παρακολουθώντας από τον πάγκο του παρατηρητή με φιλαράκια, την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στο γήπεδο με τον ρόλο του scouting αντιπάλου και ισχυρός άνδρας της Δόξας Αρμενίου και γνωστός μετεωρολόγος, Νίκος Καψούρης παρέα με τους Καμπανά και Ρακιντζόγλου, ποδοσφαιριστές της Δόξας.

Πέραν της Δόξας Αρμενίου στο γήπεδο και μέλη της διοίκησης της νεοφώτιστης στην Β΄ ΕΠΣ, Κυψέλης.

Ανθούπολη – Μεγάλο Ελευθεροχώρι

Πιστοί οι φίλαθλοι της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, ακολούθησαν την ομάδα τους στην πρεμιέρα της επιστροφής της στην Β΄ ΕΠΣ Λάρισας και δημιούργησαν “καυτή” ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Ανθούπολης, αποτελώντας τον 12 παίκτη του Στέφανου Μπόρα.

Τον πάγκο των γηπεδούχων επέλεξαν τρία πιτσιρίκια για να δουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους τοπικής ομάδας.

Ομόνοια – Ελευθεριακός

Στην μεγάλη του αδυναμία, τον “πιτσιρικά” της φωτογραφίας αφιέρωσε τα δύο του τέρματα κόντρα στην Ομόνοια, ο Σπύρος Μπέλτσιος.

Θεσπρωτικό – ΑΕΛ

 2×2 η ΑΕΛ, 2×2 και το δίδυμο Μάκης Τακούλας και Τάσος Σιαχούλης. Στην φωτογραφία εν ώρα πυρετωδούς εργασίας…

Από κοντά ακολουθεί φέτος και ο Νίκος Ασπρούδης, μη θέλοντας να χάσει στιγμή από την νέα “εποχή” της ΑΕΛ…

Έτοιμη να πέσει ήταν η κερκίδα η οποία φούλαρε! Το όνομα της αντιπάλου βλέπετε ελκύει το ενδιαφέρον όλων…

Έντονη και η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΛ για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι…

Σε αυτά τα 27 χρόνια ιστορίας του στην ομάδα της ΑΕΛ, ο Χρήστος Τριανταφύλλου έχει γνωρίσει κόσμο και κοσμάκι. Την Κυριακή γνώρισε και έναν ακόμη αστυνομικό της περιοχής της Φιλιππιάδας. Δημοσιοσχετίστας ο Χρήστος…

Ματς δεν χάνει ο Βαγγέλης “Ρωμανός”…

Απογοητευμένος και πιωμένος ο φίλαθλος του Κεραυνού Θεσπρωτικού, απαρηγόρητος μετά την ήττα της ομάδας του. Πάντως πριν το παιχνίδι τα… έπινε παρέα με τους φιλάθλους της ΑΕΛ.

Μεγάλη αγάπη στον Μούτσα Μπλέντι έχει ο Βαγγέλης “Ρωμανός” και πως να μην τον έχει άλλωστε, αφού η ΑΕΛ με τα δικά του τέρματα έχει πάρει μπροστά…