Σε κερκ(είδα)… (09/09)

Από φέτος στο ArenaLarissa.gr, πρωταγωνιστές στα Ερασιτεχνικά γήπεδα δεν θα είναι όσοι αγωνίζονται εντός των αγωνιστικών γραμμών αλλά και όσοι βρίσκονται είτε στις κερκίδες των γηπέδων είτε όπου αυτήν δεν υπάρχει, στην… σίτα περιμετρικά του γηπέδου.

Ποδαρικό σήμερα Δευτέρα θα κάνουμε με στιγμιότυπα από τις κερκίδες της Χάλκης, του Καλοχωρίου, του Παραποτάμου και της Ραχούλας.

Ηρακλής Χάλκης – ΠΟΕ

Μπορεί οι Χρήστος Τσιτλαχίδης και Γιώργος Κυριάκος να έχουν φύγει για άλλες περιπέτειες μακριά από την Χάλκη, παρόλα αυτά ήταν εκεί στην πρεμιέρα της παλιάς τους αγάπης.

Ήσυχος μπορεί να καπνίζει το “φουγάρο” του ο πρόεδρος του Ηρακλή Χάλκης, μετά και την παρουσία της ομάδας του στην πρεμιέρα και τα πέντε τέρματα που πέτυχε κόντρα στον ΠΟΕ.

Καλοχώρι – ΠΑΟΛ Αβέρωρ

Αρκετός ο κόσμος και στην πρεμιέρα της Αναγέννησης. Κρίμα που τόσος ο κόσμος έφυγε απογοητευμένος μετά την ήττα με 1 – 2 από την ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη.

 Παραπόταμος – Σμόλικας Φαλάνης

Σημειώσεις ακόμα και στο κινητό του κρατά ο Γιάννης Κυρμιτζόγλου, προπονητής του Ελευθεριακού – αντιπάλου του Παραποτάμου στον θεσμό του Κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη.

 Πόσο δίνει η ανατροπή στο LiveBetting στο ημίχρονο Παραπόταμος – Σμόλικας Φαλάνης 2 – 0, μοιάζει να ψάχνει στο κινητό του ο παράγοντας των φιλοξενουμένων, Σπύρος Γραβάνης.

 Επόμενος αντίπαλος του Παραποτάμου είναι ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, με τον προπονητή του Δημήτρη Τσέτσιλα να μην χάνει ευκαιρία για scouting…

 Στο γήπεδο και ο Γιάννης Μπουρνάκας, προπονητής της Δήμητρας Γιάννουλης, παρέα με τον διοικητικό – πλέον – του Αετού Μακρυχωρίου και παλιά δόξα του Κεραυνού, Τάκη Μπιτσαρά.

 Αφού “άλωσε” το Καλοχώρι το Σάββατο, ο Ανδρέας Τσιρβούλης πετάχτηκε στον Παραπόταμο να δει τον κολλητό του Τζουσέπε Ρουτζέρο να καταβέζει ρολά όποτε χρειαστεί…

 Ανησυχία στν κερκίδα των φιλοξενουμένων στον Παραπόταμο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου…

Φίλοι και μετά το παιχνίδι, οι Ζυγοροδήμος και Καρτσιαφλιάκας.

Ραχούλα – Δήμητρα Αγιάς

Σύσσωμη η οικέγενεια Τσιάτα παρακολουθεί τον ένα γιο στην αναμέτρηση της Δόξας με την Δήμητρα Αγιάς.