Σε τροχιά ανόδου τα Βούναινα

Την τρελή τους πορεία προς την Α΄ ΕΠΣ Λάρισας συνεχίζουν τα Βούναινα που κέρδισαν και στο Ελευθεραί το γειτονικό ντέρμπι με 3 – 1 και πλέον έχουν “σκαρφαλώσει” στην τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στη “μεγάλη” κατηγορία του Νομού.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Στέφανος Πρεσακάρου με πλασέ από θέση τετ – α – τετ μετά από βαθιά πάσα του Σταύρου Τσαπράζη, με το 0 – 1 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 64′ ο Γκέρσι Καζάνι με σουτ από πλάγια θέση, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, για να μειώσει προς στιγμήν στο 72′ σε 1 – 2 , ο Βαγγέλης Θεοδώρου με σουτ από θέση βολής μετά από ωραία ατομική ενέργεια.

Το τελικό 1 – 3 διαμορφώθηκε στο 80′ με τον Στέφανο Πρεσακάρου με σουτ από θέση βολής, ένας Στέφανος Πρεσακάρου που είχε και δοκάρι για το χατ – τρικ.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Μαυρουδής Αντ., Νταμπώσης, Μέκρας Χρ., Ντελόπουλος, Τσιάμης Β., Θεοδώρου, Παυλόπουλος, Βαλατσός, Μαυρουδής Ι. (46′ Μέκρας Γ.), Ευστρατίου (60′ ιατρόπουλος).

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ., Κουτής (60′ Μουτσάνας), Χριστοδούλου, Μερτζανίδης, Τσαπράζης Στ., Πρεσακάρου, Καζάνι (75′ Ψαρρής), Τσανάς (80′ Χατζηλιάδης Κ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Νάκας, Ραμάι.