Σιούτας: «Μετά και από αυτήν την νίκη, πάμε για πρωτάθλημα»

Σπουδαία νίκη πήρε ο Αετός Αμυγδαλέας το περασμένο Σάββατο, όπου επικράτησε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Λάρισας 2012 με 1 – 0, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Σιούτα του Σωτηρίου να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον επιθετικό της Αμυγδαλέας, με τον οποίο να τονίζει πως η ομάδα του πήρε την νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα και αυτήν της Λάρισας 2012, ενώ αντιμετώπισε και έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην συνέχεια που θα έχει η ομάδα του όπου δήλωσε πως ο Αετός θα επιδιώξει την κατάκτηση του πρωταθλήματος          , όπως και στο παιχνίδι απέναντι στη Νεάπολη, αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Απόλλων Λάρισας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σιούτας:

«Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα αλλά και έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Με την δύναμη που είχαμε στον αγώνα απέναντι στη Λάρισα 2012, καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά.

Για την συνέχεια του Αετού στο φετινό πρωτάθλημα:

«Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα επιδιώξουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση και ο στόχος που έχουμε είναι να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε κατηγορία».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Νεάπολη, αλλά και το ντέρμπι με τον Απόλλων Λάρισας:

«Έχουμε δύο παιχνίδια ένα εντός κι ένα εκτός έδρας. Πάμε για την νίκη και στα δύο παιχνίδια, έτσι ώστε να βρεθούμε όλο πιο κοντά στην πρώτη θέση. Θα πάρουμε την νίκη τόσο απέναντι στη Νεάπολη, όσο και απέναντι στον Απόλλων Λάρισας».