Σκέψεις παραίτησης από Ροσέλ

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ προτίθεται να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα μετά την έκταση που έχει πάρει το θέμα με τον Νεϊμάρ και το πραγματικό ποσό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή του.

Η ισπανική δικαιοσύνη ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Νεϊμάρ έπειτα από καταγγελίες για διασπάθιση των χρημάτων από τον “ισχυρό άνδρα” των μπλαουγκράνα, Σάντρο Ροσέλ.

Οι Καταλανοί δεν δημοσιοποίησαν το ακριβές ποσό για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου από την Σάντος.

Σύμφωνα με πηγές κόστισε 57.000.000 ευρώ με το μέλος του συλλόγου, Ζόρντι Κάσες, να προσφεύγει στα δικαστήρια θεωρώντας πως υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για απόκρυψη της πραγματικότητας.

Σύμφωνα με την El Mundo, o Κάσες ισχυρίζεται πως παρατηρείται διαφορά 38 εκατομμυρίων ευρώ αναφορικά με τα χρήματα που δαπάνησε η Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ σε σχέση με το ποσό που ανακοινώθηκε από την Σάντος.

Πολλά θα κριθούν από το Δ.Σ. που έχει συγκληθεί εκτάκτως με τον ισπανικό Τύπο να υποστηρίζει πως ο Σάντρο Ροσέλ επιθυμεί να αποχωρήσει από την προεδρία της Μπαρτσελόνα την στιγμή που υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου επιχειρούν να τον μεταπείσουν να αναθεωρήσει τις σκέψεις του.

Πηγή: sport24.gr