Σκορ και θέαμα στη Γιάννουλη

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο βοηθητικό της Γιάννουλης, Τοξότης Λάρισας και Όλυμπος Καρυάς (2 – 2), στην 22η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Για την ομάδα του Ολύμπου Καρυάς αυτός ο βαθμός (19 β.) μπορεί στο φινάλε της σεζόν να αποτελέσει “χρυσάφι” στον αγώνα που κάνει για τη παραμονή στη κατηγορία, ενώ από την άλλη ο Τοξότης Λάρισας αγωνιστική με την αγωνιστική φτάνει ολοένα και πιο κοντά και στη μαθηματική του εξασφάλιση της κατηγορίας.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό o Κώστας Γκαραβέλης με σουτ, ενώ στο 12′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το παιχνίδι με τον Κώστα Δάσσιο με παρόμοιο τρόπο. Την ανατροπή για τους φιλοξενουμένους έκανε στο 21′ ο Γιάννης Καραγκόγκος με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ στο απέναντι “Γ” της εστίας του Λάμπι, από τα όρια της μεγάλης περιοχής και αριστερά.

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 2 – 2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης χάρις σε σουτ του Παπαδημητρίου.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Λάμπι, Παπαϊωάννου, Πλατσάς, Τσιμπόλης, Τσάλαβος, Σαπουνάς (77′ Μελανός), Μπαλαής, Γιώργης, Τσέλα, Γκαραβέλης (12′ λ.τ. Παπαδημητρίου), Νάτσιος.

Όλυμπος Καρυάς (Λευτέρης Δάσσιος): Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Ορ., Μπασδέκης, Στεργιούλας, Χάμος, Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Κ., Γεωργαντζιάς, Μανούσιος, Καραγκόγκος, Κατσιούρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Σκέτος, Στάμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...