Σκούπρας: «Θέλω να γυρίσουμε στις προπονήσεις, όμως προέχει η υγεία…»

Στον τρόπο με τον οποίο βιώνει την καραντίνα αναφέρθηκε στο ArenaLarissa.gr ο Κώστας Σκούπρας, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του να περάσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό και να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητά μας.

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, εξαιτίας της διακοπής κάθε αθλητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του κορωνοϊού, αποκάλυψε ο έμπειρος ακραίος αμυντικός του Απόλλωνα Λάρισας, Κώστας Σκούπρας.

Συγκεκριμένα, τα όσα δήλωσε:

Πως περνάς τον χρόνο σου στη καραντίνα;

«Η μέρα μου μετά το πρωινό έχει να κάνει με καφέ, σπίτι όπως άλλωστε όλοι μας και καθημερινά το απόγευμα περιλαμβάνει προπόνηση για να είμαι σε καλή κατάσταση με την επιστροφή μας στα γήπεδα».

Για τη φυσική σου κατάσταση;

«Προσπαθώ να τηρήσω κατά γράμμα το πρόγραμμα εκγύμνασης που μας έχει δώσει ο γυμναστής της ομάδας μας για να βρίσκομαι σε καλό επίπεδο όπως ανέφερα. Είναι σημαντικό να προπονούμαστε μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά… Λίγες ώρες εκγύμνασης καθημερινά είναι και ευχάριστο συνολικά από τον χρόνο μας».

Θα είναι εύκολη ή δύσκολη η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στα γήπεδα;

«Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολη η επιστροφή γενικότερα των αθλητών στη δράση, καθώς μία αποχή δύο μηνών δεν θα έχει επιτρέψει στον καθένα μας να είμαστε στη φυσική κατάσταση που θα θέλαμε. Ο καθένας μας έχει μία βάση, ωστόσο θα χρειαστεί μία μικρή περίοδος για να ξαναμπούμε σε κανονικούς ρυθμούς και να προπονούμαστε όλοι μαζί ως ομάδα».

Για την επιστροφή στις προπονήσεις;

«Περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε και ποιες θα είναι οι κινήσεις μας. Θέλω να γυρίσουμε στις προπονήσεις, ποιος άλλωστε δεν θα το ήθελε… Βέβαια, πάνω από όλα προέχει η υγεία μας για να προχωρήσουμε».

Ποιο είναι το σχόλιο σου για την επόμενη σεζόν;

«Θα αλλάξει το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι θα είναι μία μεταβατική χρονιά, καθώς όπως ξέρουμε τα γήπεδα θα είναι χωρίς φιλάθλους. Δεν θα είναι ευχάριστο όλο αυτό, όμως όπως είπα το σημαντικότερο είναι η υγεία όλων μας».

Τέλος, ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων;

«Θα ήθελα μία βόλτα στη παραλία. Άλλωστε τις τελευταίες μέρες έχει πολύ καλό καιρό και στη πόλη της Λάρισας και αυτό μας βοηθά για τις προπονήσεις αρχικά αλλά καθώς πλησιάζει και το καλοκαίρι. Μετά να βγούμε για καφέ με τους φίλους, κάτι πολύ ωραίο αλλά και συνηθισμένο για τη πόλη μας…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...