Σπανούλης και Βλαχούλης στο Φοίνικα

Τις δύο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η Διοίκηση του Φοίνικα Bergmann Kord. Πρόκειται για τους Λαρισαίους Δημήτρη Σπανούλη και Γιώργο Βλαχούλη.

Ο Δημήτρης Σπανούλης (32 ετών – 1.92) αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και έχει κάνει πλούσια καριέρα στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας με τα χρώματα των Γ.Σ.Λάρισας, Μακεδονικό, Ξάνθη, ΜΕΝΤ και Ολυμπιάδα Πατρών. Ο Δ.Σπανούλης επιστρέφει σε ομάδα της Λάρισας μετά την περίοδο 2005-06, όταν και είχε φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του Γ.Σ.Λ.

Ο Γιώργος Βλαχούλης (29 ετών – 1.90) αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και επιστρέφει στην ομάδα του Φοίνικα μετά από την περυσινή χρονιά που αγωνίστηκε στο Γ.Σ.Αμπελώνα. Με την ομάδα του Φοίνικα έχει πανηγυρίσει μία άνοδο στη Γ’ Εθνική (περ. 2005-06) ενώ τις άλλες δύο χρονιές που φόρεσε τα ασπρόμαυρα ήταν το 2008-09 και 2009-10, με την ομάδα να κατακτά την 3η και 5η θέση αντίστοιχα στον 1ο όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Ανανέωσε ο Τσακνάκης και Γκαγκανάσιος

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει στο Φοίνικα Bergmann Kord ο Γιώργος Τσακνάκης. Μετά από σημερινή συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας.

Αντίθετα αποδεσμεύτηκε ο Βαγγέλης Καλφούτζος, ο οποίος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών και μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πρωτεύουσας.

Τέλος μέχρι τις 5 Ιουλίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η ανανέωση ή μη της συνεργασίας της ομάδας με τους Γ.Γκαγκανάσιο και Αβ.Παπαδόπουλο.

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Φοίνικα Bergmann Kord και ο Γιώργος Γκαγκανάσιος. Ο 30χρονος Λαρισαίος center που την περασμένη περίοδο ήταν ο 2ος σκόρερ της ομάδας, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Φοίνικα για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Εντωμεταξύ πολύ κοντά στην απόκτηση νεαρού guard βρίσκεται η ομάδα του Φοίνικα, ενώ με απόφαση του κ.Κυρατζή και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης θα προωθηθούν στην αντρική ομάδα και δύο παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές της.