Σπουδαία επικράτηση για τον Φιλοκτήτη!

Βήμα παραμονής στην Α΄1 τοπική κατηγορία έκανε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, όπου κέρδισε στο γήπεδο του «Σταύρος Τσιάπανος» τη Προοδευτική Ανάβρας με 3 – 2, σε ένα γεμάτο από γκολ παιχνίδι!

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολάου σε συνδυασμό με την ήττα της Νεάπολης από τη Γιάννουλη έφθασε τους είκοσι έξι βαθμούς και βρίσκεται στο συν έξι από τη παραμονή, ενώ η Ανάβρα του Γιώργου Λυκοκώστα έμεινε στους τριάντα έξι πόντους και την έβδομη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι σημειώθηκαν πέντε γκολ. Η αρχή έγινε στο 7ο λεπτό με σκόρερ τον Παύλο Καψάλη για τον Φιλοκτήτη, ενώ στο 38′ ο Κουβαράς πήρε τη σκυτάλη κι έκανε το 2 – 0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος και στο 55′ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με πλασέ μείωσε για την Ανάβρα, ενώ στο 80′ ο Κώστας Κοταρέλας με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 1.

Ένα λεπτό μετά, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τη σέντρα έπειτα από το γκολ της Μελιβοίας κέρδισε με μακρινό σουτ τον Κιλιργιώτη και έκανε το 3 – 2 που ήταν το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Κιλιργιώτης, Κουβαράς, Λαδάς, Παπαρίζος (70′ Ντόμπρα), Μυλωνάς, Κοταρέλας (70′ Πασιάς), Τσιρογιάννης (46′ Γκουντάρας), Σκεμπάσι, Μάντσε, Καψάλης Γ., Καψάλης Π..

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Ξύτσας, Ριζούλης, Τζιάφος, Παφίλης, Ντόντος, Κορδαλής, Καραντώνης (70′ Ζαχαράκης), Γιαννουλέας, Φιλοκώστας (65′ Κιούσσης), Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Σκυβαλίδας, Στάμος.