Σπουδαία επικράτηση του Αχιλλέα Φαρσάλων με ανατροπή του σκορ!

Την εντός έδρας νίκη με σκορ 4 – 2 και μάλιστα με ανατροπή του σκορ πανηγύρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, όπου κέρδισε τη Λάρισα 2012 στη 13η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας!

Η ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη που βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, κέρδισε την ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου κι έφθασε τους δέκα πέντε βαθμούς, ενώ η Λάρισα 2012 έμεινε στους δώδεκα βαθμούς.

Στα του αγώνα, η Λάρισα 2012 ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ στο 33ο λεπτό με τον Δημήτρη Κίτσιο, εκεί όπου πέντε λεπτά αργότερα, ο Παναγιώτης Κίτσιος έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου.

Δύο λεπτά μετά την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο Παύλος Υμεράι μείωσε για τον Αχιλλέα Φαρσάλων και το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον, εκεί όπου τόσο ο Αχιλλέας Φαρσάλων όσο και η Λάρισα 2012 ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι πήρε νέο ενδιαφέρον, καθώς στο 79ο λεπτό ο Παπακωνσταντίνου αρχικά έφερε το ματς στα ίσια σημειώνοντας το 2 – 2, ενώ επτά λεπτά μετά, ο Μάνος Πετράκης πέτυχε την ανατροπή του σκορ και το 3 – 2 για το συγκρότημα του Χρήστου Καπελιάνη.

Στο 88ο λεπτό, ήρθε η σειρά του Ντίνου Κατσανάκη να σκοράρει για το 4 – 2, εκεί όπου ο Αχιλλέας Φαρσάλων με αυτό το σκορ πανηγύρισε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη!

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης Σ., Κατσανάκης, Τσούλης Α. (88′ Γκούνης), Μπερσιάνης, Πετράκης, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Τσούλης Δ. (63′ Αναγνώστης), Καναβός (46′ Πετράκης), Παρθένης Λ., Γαγάρας (46′ Υμεράι).

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Δημόπουλος, Φλώρος Αντ., Φλώρος Π., Κίτσιος Π., Φλώρος Ν., Στρατινάκης (82′ Γκουτζαμπασούλης), Τσιτσόπουλος (76′ Κίτσας), Δόνος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Γκαρέλης, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...