Σπουδαία κίνηση από Ηρακλή Λάρισας & Πελασγιώτιδα…

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε ανάμεσα σε Ηρακλή Λάρισας και Πελασγιώτιδα, με αυτή να γίνεται γνωστή πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι δύο σύλλογοι από εδώ και πέρα θα συνεργάζονται στο κομμάτι των υποδομών προχωρώντας στην ενοικίαση των γηπεδικών εγκαταστάσεων «Athletic Hall».

Τόσο η ομάδα του Ηρακλή όσο και η Πελασγιώτιδα μετρούν μέχρι και σήμερα πολλά παιδιά στα τμήματα υποδομής και αυτά θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται στις εγκαταστάσεις αυτές.

Μάλιστα, οι δύο ισχυροί άνδρες των ομάδων (Λάμπρος Ιωακείμ – Αργύρης Γκρίμπας) με τη νέα αυτή συνεργασία υπόσχονται τη δημιουργία στο χώρο αυτό ένα σύγχρονο γυμναστήριο για τους αθλητές, ενώ στα άμεσα σχέδια βρίσκονται και πανελλήνια τουρνουά που θα ανεβάσουν αισθητά το ποδόσφαιρο στη πόλη της Λάρισας!

Μάλιστα, η διοίκηση της Πελασγιώτιδας προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση όπου ανέφερε τα εξής:

«Ο ΑΟ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως σε συνεργασία με τον Ηρακλή Λάρισας προέβη στην στην από κοινού μακροχρόνια εκμίσθωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ικάρου Νεάπολης. Η συνεχής και δυναμική ανάπτυξη του ΑΟ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ που επιτυγχάνεται μέσα από την ανάπτυξη και εξέλιξη των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, ήτανε καθοριστικός παράγοντας για την κίνηση αυτή. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν από τους μικρούς αθλητές του συλλόγου για την αθλητική προετοιμασία, τη διεξαγωγή αγώνων, προπονήσεις, και για λοιπές εκδηλώσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...