Σπουδαία νίκη για τα Βούναινα

Τη νίκη στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας πανηγύρισαν τα Βούναινα, επικρατώντας εκτός έδρας με 4 – 2 του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων.

Με αυτή τη νίκη μείωσε την απόσταση από τη 1η θέση στους έξι βαθμούς, ενώ παράλληλα υποχρέωσε και τους αντιπάλους τους στην πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, σπάζοντας του παράλληλα το νικηφόρο σερί που κρατούσε από τη πρώτη αγωνιστική. Τα Βούναινα βρίσκονται στη 2η θέση με 19 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο γκολ, καθώς στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τσάνα με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Για να έρθει στο 42ο λεπτό ο Τζατζάκης, ο οποίος αφού πέρασε όλους τους αντιπάλους τους και τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 2.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια αντέδρασαν, καταφέρνοντας να μειώσουν σε 1 – 2. Όχι όμως για πολύ, διότι ο Τζατζάκης στο 68′ ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκέρσι Καζάνι και δεν αστόχησε δίνοντας και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μάλιστα τα Βούναινα στο 80′ πέτυχαν και άλλο τέρμα, ο Τζατζάκης με μία… «επέλαση» πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1 – 4 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το μόνο που κατάφεραν οι Άγιοι Ανάργυροι ήταν να φτάσουν στη μείωση του σκορ, για το τελικό 2 – 4.

Η Σύνθεση

Α.Ε. Βουναίνων (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Θανασιάς (58′ λ.τ. Σμυρλής), Αργύρης, Γερασής, Μερτζιανίδης Η. (46′ Καραλής Ι.), Χριστοδούλου, Τσάνας, Καραλής Π., Τζατζάκης, Καζάνι Γκ. (82′ Τσανάκας), Δεμίσης (68′ Χατζής).