Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στο Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης στους “16” του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με επιβλητικό τρόπο το εμπόδιο του Ντιέγκο Σβάρτσμαν, έχοντας πλέον μπροστά τη μονομαχία με τον Σεμπάστιαν Όφνερ. Πώς έφτασε ως εδώ το Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το εμπόδιο του Ντιέγκο Σβάρτσμαν αποδείχθηκε πολύ χαμηλό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των “16” του Roland Garros. Εκεί, βάσει αριθμών, η αποστολή του θα είναι (ακόμη) πιο εύκολη, αν κι όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Βλέπετε, ακολουθεί το συναπάντημα με τον Σεμπάστιαν Όφνερ. Το Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης έχει κάνει διαδοχικές εκπλήξεις μέχρι στιγμής, κερδίζοντας εσχάτως -λίγες ώρες νωρίτερα- τον Φάμπιο Φονίνι με 3-2 σετ (5-7, 6-3, 7-5, 1-6, 6-4).

Ο Σεμπάστιαν Όφνερ είναι 27 ετών και πριν από την έναρξη του French Open βρισκόταν στο Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης -καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

Ο Σεμπάστιαν Όφνερ ξεκίνησε από τα προκριματικά του Roland Garros, περνώντας τρεις γύρους έως ότου μπει στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, κατά σειρά πέταξε εκτός συνέχειας τον Μαξίμ Κρέσι (3-0 σετ), τον Σεμπάστιαν Κόρντα (3-0 σετ) και τον Φάμπιο Φονίνι (3-2), συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του.

Πηγή: Sport24.gr