Στέφθηκε με επιτυχία το 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών στη Φαλάνη

Με επιτυχία στέφθηκε το 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνει ο Α.Σ. Φαλανιακός στα γήπεδα της Φαλάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων και την ΕΠΣ Λάρισας.

Στο τουρνουά συνολικά 10 ωρών (διήμερο) συμμετείχαν 28 ακαδημίες από τον νομό Λάρισας αλλά και γειτονικούς νομούς όπως Τρικάλων, Μαγνησίας, Πιερίας, Κοζάνης, Καρδίτσας.

Στόχος της διοργάνωσης που γίνεται κάθε αρχές Ιούνη, είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και η απόκτηση εμπειριών για τους μικρούς ποδοσφαιριστές μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού. Το τουρνουά έχει παράλληλα και εκπαιδευτικό-ενημερωτικό χαρακτήρα καθώς σε συνεργασία με το σωματείο SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ., δόθηκε η ευκαιρία στους υπεύθυνους των ακαδημιών, τους προπονητές και τους γονείς να μάθουν για τους δότες μυελού των οστών.

Τα τμήματα τα οποία συμμετέχουν στο τουρνουά είναι προπαιδικό 2005/06, τζούνιορ 2007/08, προτζούνιορ 2009/10 και μπαμπίνι 2011 και νεότερα.

Οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά ήταν οι Φαλανιακός, ΑΕΛ, Απόλλων Λάρ., ΑΟ Τρίκαλα, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, ΦΣ Κοζάνης, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ηρακλής Λάρ., Άγιαξ Λάρισας/Αμπελόκηποι, Διαγόρας Στεφανοβίκειου, Πηνειός/Μπαράζ, Λαρισαϊκός, Αμπελωνιακός, Δήμητρα Γιάνν., Ηρακλής Παλαμά, Παναγροτικός, Ολύμπικ, Ακαδ. Τυρνάβου, Δόξα Αργυροπυλίου, ΠΟΕ, Δόξα Βλαχογιαννίου, ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Αστραπή Ν. Π., Σμόλικας, Νίκη Καμινάδων, Νίκη Μιχαήλ και Ατρόμητοι/Βουτυρίτσα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ του διημέρου