Σταμάτησε στα οκτώ!

Κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε ο Προμηθέας απέναντι στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων, καθώς επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με σκορ 8 – 1 για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄τοπικής κατηγορίας.

Έτσι, το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή έφθασε τους τριάντα τρεις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αγίου Γεωργίου έμεινε στους δώδεκα πόντους ύστερα και από την αγωνιστική αυτή.

Την αρχή έκανε ο Χρήστος Πότσης με σουτ στο 6ο λεπτό του αγώνα, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Καραπετσάνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκαφιδάς με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0.

Στο 12ο λεπτό ο Προμηθέας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0, με σκόρερ τον Γιώργο Καραπετσάνη, καθώς έπειτα την ασίστ του προηγούμενου τέρματος, αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα με εκπληκτικό σουτ από τα 40 μέτρα, μη αφήνοντας έτσι τον αντίπαλο πορτιέρο πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, σημειώθηκε το 1 – 3 για τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων με αυτογκόλ του Δημήτρη Πατσιούρα, καθώς στη προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ ο Παπαδόντας με κεφαλιά πέτυχε το 4 – 1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 24ο λεπτό του αγώνα τώρα, ο Χρήστος Πότσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5 – 1, ενώ στο 28ο λεπτό ο Παπαδόντας με εξαιρετικό τελείωμα σημείωσε το 6 – 1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Δημήτρης Πατσιούρας πήρε το «αίμα» του πίσω για το αυτογκόλ και με δικό του τέρμα, ο Προμηθέας προηγούνταν στο ημίχρονο με σκορ, 7 – 1!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρά τυπική διαδικασία μέχρι να έρθει το τελευταίο σφύριγμα από τον κ. Θύμιου και ο Παπαδόντας με σουτ στο 70ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ, 8 – 1. Μάλιστα, πέντε λεπτά πριν και στο 65ο λεπτό, ο Χρήστος Πότσης σούταρε από θέση βολής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Η Σύνθεση

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Καραπετσάνης, Κολοκυθόπουλος (40′ λ.τ. Αλίου), Καρβουνάρης, Σκαφιδάς, Πατσιούρας Δ., Παπαδόντας, Πότσης, Τριτάρης (55′ Πατσιούρας Β.), Σεΐζης, Δολμές (40′ λ.τ. Καρκαντζιάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Θύμιου, Τζιόλας, Αντωνίου.