Σταμάτησε στα πέντε ο Προμηθέας!

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Προμηθέας σήμερα, καθώς επιβλήθηκε της Ζωοδόχο Πηγής με σκορ 5 – 0 για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄τοπικής κατηγορίας.

Στο 13ο λεπτό ο Καρκαντζιάς με σουτ από θέση βολής έβαλε μπροστά τον Προμηθέα στο σκορ, ενώ ένα λεπτό μετά, ο Ρουμπιές έκανε δύο τα τέρματα για το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή.

Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καρκαντζιάς με υπέροχο σουτ από πλεονεκτική θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0, ενώ πέτυχε παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόντα, ενώ στο 35ο λεπτό ο Ψύρρας με πλασέ διεύρυνε το σκορ σε 4 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και στο 56ο λεπτό, ο Παπαδόντας σημείωσε το 5 – 0, ενώ στο 85ο λεπτό ο Δολμές σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Ζωοδόχου Πηγής με σουτ από πλεονεκτική θέση.

Η Σύνθεση

ΑΕΛ – Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσιούρας Δ., Ψύρρας, Σκαφιδάς, Καρβουνάρης (46′ Αλίου), Παπαδόντας, Σεΐζης (65′ Μαχούχας), Ρουμπιές (46′ Χριπάτσιος), Τριτάρης, Δολμές.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτρούλης, Παπαϊωάννου, Έξαρχου.