Σταμάτησε τον Δωτιέα η Τερψιθέα

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Μαχητής Τερψιθέας παρουσιάστηκε καλύτερος εντός των τεσσάρων γραμμμών και πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον χωρίς αγωνιστική ταυτότητα Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος μετά και από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό του από τον θεσμό του Κυπέλλου από το Αργυροπούλι, βρίσκεται στα χαμένα.

Αυτήν η νίκη για την Τερψιθέα ήταν κυρίως γοήτρου καθώς δύσκολα κατά πως φαίνεται θα προλάβει να διεκδικήσει το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στην Δ’, και αυτό με προϋποθέσεις.

Το Φιλμ του Αγώνα

12′ 1 – 0 Ο Μάτος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τον Γιολδάση να κάνει λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας, με αυτήν να καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μάρκου με κοντινό πλασέ στον αέρα θα κάνει πολύ νωρίς το 1 – 0.

24′ Ο Τσένος έγινε αποδέκτης μιας σέντρας από δεξιά και από θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή και αριστερά κατέβασε την μπάλα με το πλασέ του να απομακρύνει ο Γιολδάσης σε κόρνερ.

38′ Ο Μάρκου βγήκε απέναντι από τον Γιολδάση έχοντας την επιλογή δύο συμπαικτών του δίπλα προκειμένου να σιγουρέψει το γκολ, αυτός όμως προτίμησε να τελειώσει μόνος του την φάση με το πλασέ του να απομακρύνει σε κόρνερ με τα πόδια για ακόμη μια φορά ο Γιολδάσης.

43′ Ο Τσένος κατέβασε με το στήθος την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και αριστερά, με το σουτ να απομακρύνει στην γωνία του ο Γιολδάσης σε νέο κόρνερ.

54′ 2 – 0 Ο Μάτος μπήκε στην μεγάλη περιοχή από αριστερά απέναντι από τον Γιολδάση και με ένα πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δωτιέα και αφού πρώτα η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του Λαμιώτη κίπερ της Αγιάς.

57′ Ο Τζιόλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με τον Ρέψη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι, χωρίς όμως να καταφέρει ποτέ να πάρει την κεφαλιά.

67′ Ο Καλόγηρος με ωραίο ελιγμό απέφυγε τους προσωπικούς του αντιπάλους και με ένα ωραίο σουτ στην κίνηση υποχρέωσε τον Βακουφτσή να γονατίσει στην γωνιά του και να απομρύνει με γροθιές σε κόρνερ.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιτσιούμης): Βακουφτσής, Βεργής, Κακαζούκης, Χασιώτης, Καραπιπέρης, Μπόλος, Τσένος (89′ Τσιτουρτζής), Μολάς, Μάρκου Κ. (75′ Τσιτσιούμης), Μάτος (85′ Πεζής), Αποστόλου.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μπουρνάκας): Γιολδάσης, Ρέντζας (77′ Κόκκινη), Μάντζας (46′ Τσακάλι), Μπάγκας (70′ Κόκκινη), Αθανασίου, Βαΐτσης (52′ Σιμούλης), Γεωργούλας, Μαλάκος, Τζιόλας, Ρέψης (66′ Καραντώνης), Καλόγηρος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Τσακνάκης, Νατσιούλας.

* Το πρώτο γκολ του Μαχητή Τερψιθέας στο 12′ λεπτό με τον Κώστα Μάρκου να σπρώχνει ουσιαστικά την μπάλα στα δίχτυα του Γιολδάση…

* Τρομερό το πάθος του Κώστα Τσιτσιούμη, από την αποβολή του και μετά σκαρφάλωνε στον φράκτη του γηπέδου προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να ακούσουν τις εντολές του…