Στα άκρα διοίκηση-Γουλιέλμος στον Άρη

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν απάντησε στην πρόταση παραχώρησης των μετοχών της ΚΑΕ Άρης, δείχνει να έχει άλλες σκέψεις στο μυαλό του και πλέον οι σχέσεις του με τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης οδηγούνται στα άκρα καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας μεταξύ μελών του υπηρεσιακού σχήματος της ΚΑΕ με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας την παραχώρηση των μετοχών από τη στιγμή που δεν δραστηριοποιείται και ούτε έχει πρόθεση ενεργοποίησης στην ΚΑΕ. Μάλιστα, ζήτησε οριστική απάντηση μέχρι και την Παρασκευή (22/5) καθώς ήδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος ως προς το κομμάτι του προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν απάντησε, έχει δείξει ότι δεν έχει αποφασίσει την παραχώρηση των μετοχών και φέρεται να αναζητά τρόπους «απεμπλοκής» από την εταιρία μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους οι οποίοι δεν εντάσσονται στην ευρύτερη οικογένεια του Άρη. Κοινώς, αναζητεί τον επόμενο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ή ανθρώπους οι οποίοι θα τον υποστηρίξουν στο ενδεχόμενο που αποφασίσει να διατηρήσει τον έλεγχο της εταιρίας.

Η πολιτική του Δημήτρη Γουλιέλμου στενεύει τον κλοιό για τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης και ουσιαστικά δεν τους αφήνει άλλο περιθώριο από αυτό της αποχώρησής τους από την ομάδα καθώς είναι φανερό ότι δεν μπορεί να βρεθεί τρόπος επικοινωνίας. Η θητεία της υπηρεσιακής διοίκησης ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου, ήδη όμως συζητείται το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησής τους από την ΚΑΕ καθώς δεν βρίσκουν λόγο περαιτέρω παραμονής τους. Υπέρ αυτής της σκέψης είναι ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης ο οποίος χρηματοδότησε την ομάδα στο τελευταίο διάστημα, ενώ ήδη έχει αποστασιοποιηθεί ο Τάσος Μωϋσιάδης.

Τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης επιδίωξαν να συναντηθούν με τον κ. Γουλιέλμο επ’ ευκαιρίας της τριπλής εκπροσώπησης της ΚΑΕ στο δ. σ. του ΕΣΑΚΕ στην Αθήνα, αυτό δεν κατέστη δυνατό και παράλληλα στο αίτημα για κατ’ ιδίαν συνάντηση, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ σημείωσε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να προγραμματίσει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. 

Πηγή: gazzeta.gr