Στα Γιάννινα ο Χριστοβασίλης, συνάντηση με Γιαννίκη

Στη βάση της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ βρέθηκε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και είχε σημαντικές συναντήσεις για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ομάδας ήταν έξαλλος με το δημοσίευμα που τον φέρνει να συζητά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και το απέδιδε σε σκοπιμότητες και συμφέροντα άλλων ομάδων.

Από εκεί και πέρα, ο Γ. Χριστοβασίλης τρέχει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, θεωρόντας δεδομένο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται στην Super League, είτε γίνουν αγώνες είτε υπάρξει οριστική διακοπή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε και συνάντηση με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας και την επόμενη χρονιά. Οι δύο άντρες συζήτησαν διεξοδικά τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την επόμενη σεζόν και τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η ομάδα.

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφικό σχεδιασμό πριν παρθούν επίσημα οι οριστικές αποφάσεις, ωστόσο ο Γιαννίκης έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ και ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα. Ένα εκ των οποίων είναι και η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στα δύο βοηθητικά που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ.

Ακόμα αναλύθηκαν θέματα και χρονοδιάγραμμα καλοκαιρινής προετοιμασίας, χωρίς όμως ακόμα κάτι οριστικοποιημένο. Το πιθανότερο είναι και φέτος το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας να γίνει στο Καρπενήσι, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, με διαφορετική όμως ημερομηνία σε σχέση με πέρυσι.

Πηγή: passports

The post Στα Γιάννινα ο Χριστοβασίλης, συνάντηση με Γιαννίκη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...