Στα δικαστήρια η οικογένεια Οζίλ!

Η «Bild» δημοσίευσε το χρονικό της πώλησης του Μεσούτ Οζίλ στην Αρσεναλ και αποκάλυψε όσα παρασκηνιακά συνέβησαν με ευθύνη του πατέρα του ποδοσφαιριστή. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν ήθελε να φύγει από τη Ρεάλ και όχι μόνο είναι χολωμένος με τον τρόπο που χειρίστηκε ο πατέρας και μάνατζερ του το θέμα, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν του μιλάει καν εδώ και μήνες.

Οπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, ο Μουσταφά Τουρέ πίεσε τη διοίκηση της Ρεάλ να αποδεχτεί την πρόταση των Λονδρέζων και αυτό χωρίς να το γνωρίζει ο γιος του. Μάλιστα ήταν τόσο ενοχλητικός ο τρόπος του που η διοίκηση των Μαδριλένων δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και τον έδωσε (σ.σ.: τότε είχε αποκαλέσει ψεύτη τον Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Πέρεθ με τη σειρά του άπληστους τους Οζίλ).

Ο Μεσούτ Οζίλ μόλις το έμαθε, ήταν πλέον αργά και δεν μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση. Αργότερα βγήκε στη φόρα ότι ο πατέρας του επέμεινε τόσο πολύ, επειδή έλαβε προμήθεια οκτώ εκατ. ευρώ στον προσωπικό λογαριασμό του. Κάμποσους μήνες αργότερα ο Μεσούτ παρακολουθούσε στεναχωρημένος από μακριά τη Ρεάλ να κατακτά το Champions League.

Το πράγμα όμως είχε και συνέχεια, καθώς ουσιαστικά απέλυσε τον πατέρα του και έδωσε τη δουλειά στον αδερφό του, Μουτλού. Ωστόσο, ο πατέρας, που μόνο στοργικός δεν αποδεικνύεται, διεκδικεί ακόμα μισό εκατ. ευρώ από χορηγίες και οδήγησε την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δηλαδή την ίδια του την οικογένεια σε δικαστική διαμάχη.