Στα πέναλτι έκανε την “έκπληξη” ο Ηρακλής!

Μπορεί να τους χώριζε μια κατηγορία, Αχιλλέα Φαρσάλων και Ηρακλή Λάρισας, παρόλα αυτά το το ρόστερ των δύο συλλόγων ήταν ισάξιο με προσφέροντας κατά διαστήματα σχετικά καλά πόδοσφαιρο στους περίπου 400 φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Αχιλλέας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 60′ όταν ο Ζητούνης πλαγιοκόπησε από δεξιά “πάτησε” περιοχή, έσπασε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Παλιούρας με ωραίο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους Φαρσαλινούς με τους παίκτες του Ηρακλή όμως να μην το βάζουν κάτω και με μαζική αντεπίθεση αρχικά έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 73′, με τον Μπέη να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και με πλασέ να νικά τον Κουτσουκέρα, και εν συνεχεία στο 90′ + 2′ είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν την ανατροπή εάν η μπάλα σε σουτ του Ζησάκη από τα 25 μέτρα δεν έβρισκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αχιλλέα.

Έτσι οι δύο ομάδες μοιραία οδηγήθηκαν στην παράταση όπου και δεν άλλαξε κάτι δραματικά με αποτέλεσμα να οι δύο ενδεκάδες να οδηγηθούν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Γκατζόγιας αποδείχθηκε ο μοιραίος παίκτης για τον Αχιλλέα στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ και ενώ νωρίτερα και οι δύο ομάδες είχαν χάσει αμφότερες από ένα χτύπημα με τον Θεοδώρου για τον Ηρακλή και τον Αντωνιάδη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Η διαδικασία των πέναλτι:

0 – 1 ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Νικούλη.
1 – 1 ο Ηρακλής Λάρισας με τον Μπέη.
1 – 1 ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Αντωνιάδη να εκτελεί και τον Μαγαζιώτη να του λέει όχι.
1 – 2 ο Ηρακλής Λάρισας με τον Ζησάκη.
2 – 2 ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Αετόπουλο.
2 – 2 ο Ηρακλής Λάρισας με τον Θεοδώρου να εκτελεί και τον Κουτσουκέρα να του λέει όχι.
2 – 3 ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Τσιανάκα.
3 – 3 ο Ηρακλής Λάρισας με τον Μιχαίλοφ.
3 – 3 ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Γκατζόγια να εκτελεί πάνω από τα γκολ ποστ του Μαγαζιώτη.
4 – 3 ο Ηρακλής Λάρισας με τον Τσάκε.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Μαγαζιώτης, Μέκρας, Τσάκε, Αρχοντής (33′ Μέκρας), Κοτούμπας, Θεοδώρου, Μπέης, Μιχαίλοφ, Κόλλιας (51′ Βεργής), Μακανίνας (115′ Βρανάς), Ζησάκης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (): Κουτσουκέρας, Εσερμπέκογλου (75′ Θεοχαρόπουλος), Στεργίου, Θανόπουλος, Τσιανάκας, Αντωνιάδης, Μπένος (67′ Νικούλι), Γκατζόγιας, Παλιούρας, Αετόπουλος, Ζητούνης (96′ Πέτσιας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Καλφούντζος, Πιπή.