Στα σκοινιά: Διαταγή πληρωμής €18.000 της Ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ Παναχαϊκή

Η διοίκηση της ερασιτεχνικής κατέθεσε διαταγή πληρωμής κατά της ΠΑΕ για ποσό 18.000 ευρώ αφού στις 20 Φεβρουαρίου λήγει και το τρίτο γραμμάτιο και θεωρούν δεδομένο ότι δεν θα πληρωθεί.

Η απόφαση για την διαταγή πληρωμής αναμένεται μετά από 15-20 ημέρες και μετά την έκδοση της η διοίκηση της ερασιτεχνικής θα αποφασίσει τον τρόπο διεκδίκησης των χρημάτων . Όμως είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλία και εξετάζει το ενδεχόμενο ως μέτοχος του 10% του Μ.Κ. να ζητήσει την σύγκλιση της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Και όπως τόνισε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος: «Εμείς σεβόμαστε τους Πατρινούς επιχειρηματίες και θα περιμένουμε την ολοκλήρωση των συζητήσεων με τον κ. Μπάρλο. Αν δεν υπάρξει λύση θα ζητήσουμε άμεσα την σύγκλιση της γενικής συνέλευσης των μετόχων».

Η διοίκηση της ερασιτεχνικής την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει ολοκληρωμένο τον φάκελο στην Περιφέρεια για την ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς όπου τα σχέδια που έχουν γίνει προβλέπουν επένδυση άνω των 2.000.000 ευρώ.

Πηγή: SportFM Πάτρας

The post Στα σκοινιά: Διαταγή πληρωμής €18.000 της Ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ Παναχαϊκή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...