Στα “χασομέρια” μίλησε ο Δενελάβας

Σε ένα πολύ κλειστό και δίχως πολλές ευκαιρίες παιχνίδι ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κατάφερε να «αποδράσει» με το «διπλό» από την έδρα του Αβέρωφ με σκορ 0 – 1 χάρη σε γκολ του «πολυβόλου» του Λευτέρη Δενελάβα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την «γκέλα» του Δαμασιακού, έφτασαν τους 44 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι στην 4η θέση όντας δυο βαθμούς πίσω από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και την πρώτη τριάδα.

Στα της αναμέτρησης οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, δίχως να υπάρχει κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δυο εστίες.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός έπαιζε για μια ώρα σχεδόν με παίκτη παραπάνω καθώς στο 30′ ο Θεμελής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, αφήνοντας το Αβέρωφ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραζόταν βαθμούς και εντυπώσεις ο Λευτέρης Δενελάβας «χτύπησε» στις καθυστερήσεις, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σκλαπάνη από τα αριστερά, ο πολύπειρος επιθετικός πετάχτηκε και με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το «χρυσό τρίποντο» στην ομάδα του κ. Λευτέρη Καλογήρου!

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Χρήστος Γραβάνης): Μάνος, Πατρίκης, Δεμέστιχας, Κοτρώτσιος Χρ. Κοτρώτσιος Θαν.,Θέμελης, Δήμου, Κουτσάκης, Πουρνάρας, Μήτσιος (75′ Λεμονής), Παππάς (70′ Παρλάντζας).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Τολιόπουλος, Μιαρίτης Δ, Καραγγέλης,Τσιάνος, Παναγιωτόπουλος (61′ Τσιαντοπουλος), Γιωργής (83′ Δημακόπουλος), Δεμίρης((87′ Ε’υθυμιάδης), Δενελάβας Λ., Σκλαπάνης, Λέτσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Πατέτσος, Μπακλαμπάσης.

Πηγή: ifarsala.gr