Στεργιάδης στην Αμυγδαλέα, που ανανέωσε με τις “κολώνες”

Σε πλήρη αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018/19 βρίσκεται ο Αετός Αμυγδαλέας, που μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ανακοίνωσε την πρόσληψη του τεχνικού, Θοδωρή Στεργιάδη, καθώς επίσης και την ανανέωση της συνεργασίας με δύο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της περσινής σεζόν, Κωνσταντίνου και Περδίκη!

Ο Αετός Αμυγδαλέας μπορεί να άλλαξε πρόσωπα στο Δ.Σ. αλλά η δυναμική του συλλόγου παραμένει η ίδια. Έτσι, λίγα μόλις 24ώρα μετά τον καταρτισμό του νέου Δ.Σ., η νεοσύστατη διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον τεχνικό Θοδωρή Στεργιάδη, με τον έμπειρο τεχνικό να καλείται να συνεχίσει τον επιτυχημένο έργο του Δημήτρη Καπετανόπουλου.

Παράλληλα, ποδοσφαιριστές του Αετού θα είναι και οι Σωτήρης Περδίκης, Αντώνης Κωνσταντίνου, οι οποίοι και θα αποτελέσουν και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν τις “κολόνες” της ομάδας.