Στην έδρα της είναι ικανή!

Τρεις νίκες έχει πετύχει η Δόξα Βλαχογιαννίου και αυτές είναι στην έδρα της! Έπειτα από τον Αετό Μακρυχωρίου και τον Τύρναβο, η Δόξα σήμερα κέρδισε και τη Δόξα Αργυροπουλίου με 1 – 0 και βγήκε νικήτρια στο ντέρμπι της… Δόξας!

Τους εννέα βαθμούς έφθασε το σύνολο του Νίκου Φακίτσα που έχει τρεις συνεχόμενες νίκες εντός έδρας και βάση αυτού θα προσπαθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, στους δώδεκα βαθμούς και την ένατη θέση έμεινε η ομάδα του Βασίλη Νάρη μετά τη σημερινή ήττα που θέλει να δει με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια και να αναρριχηθεί πιο ψηλά στο σχετικό πίνακα της βαθμολογίας.

Στο 51ο λεπτό του αγώνα σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού. Ο Βρασίδας Κοντοθανάσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και αφού η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσούντζουρας με ψύχραιμο πλασέ κέρδισε τον Στέλιο Μπαχτσιβάνο, με το 1 – 0 να είναι γεγονός και να μένει μέχρι το φινάλε.

Και αυτό ενώ οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα στο ματς, με τους Ιγγλέζο και Βίδρα από πλευράς γηπεδούχων και τους Γκαραγκούνη και Περήφανο για λογαριασμό των φιλοξενουμένων.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (50′ Βίδρας), Μπαντής, Αλεξίου (85′ Πέτρου).

Δόξα Αργυροπουλίου (Βασίλης Νάρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Περήφανος, Κουρμπάτι, Κακαζούκης, Σαΐτης, Φουρτούνας (75′ Δίχρης), Τσιάγκος, Γκαραγκούνης (55′ Χατζής), Βογιατζής (72′ Κόκκορας), Χατζηγρηγορίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου, Λάκης.