Στην… αναμονή και η Καλαμάτα

Το ημερολόγιο δείχνει σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου, αλλά ουδείς γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Καλαμάτα.

Το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών παραμένει ανοιχτό και όσο δεν υπάρχει απόφαση, τόσο αυξάνονται και τα σενάρια. Το ιδανικό για τη “Μαύρη Θύελλα” θα ήταν η ενοποίηση της Super League 2 με την Football League, που θα σημάνει ουσιαστικό την άνοδο για τη μεσσηνιακή ομάδα, καθώς θα βρεθεί μια κατηγορία μακριά από τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και όλα αυτά ενώ φέτος ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού στη FL και αν δεν υπήρχε η πανδημία, δύσκολα θα απέφυγε την πτώση. Μετά την τροποποίηση της προκήρυξης, η Καλαμάτα έμεινε στην κατηγορία (δεν υποβιβάζεται κανείς) και περιμένει να μάθει σε ποιο πρωτάθλημα θα παίξει του χρόνου. Η αναμονή δεν σημαίνει όμως και στασιμότητα.
Ετσι την περασμένη εβδομάδα (από Τετάρτη έως Παρασκευή) έγιναν στα Παλιάμπελα δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος μίλησε την Παρασκευή με τον Γιώργο Ράλλη, αλλά και τον άνθρωπο του προέδρου Γιώργου Πρασσά, Βασίλη Παναγιωτόπουλο για οργανωτικά θέματα. Την ίδια μέρα ο προπονητής της “Μαύρης Θύελλας” μαζί με το γενικό αρχηγό Τάσο Χατζηαγγελή, μετέβησαν στο γήπεδο της Μικρομάνης, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση τη νέα σεζόν.

Είδαν και το δήμαρχο

Ο Ν. Αναστασόπουλος έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Ράλλη συναντήθηκε μάλιστα και με το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βσσιλόπουλο, αλλά και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου προκειμένου να συζητήσουν για την αναβάθμιση του προπονητηρίου στα Παλιάμπελα. Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και σύμφωνα με τη μεσσηνιακή ΠΑΕ υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων.
Ακολούθησε το Σάββατο νέα σειρά επαφών του Νίκου Αναστόπουλου για τη στελέχωση της ομάδας σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.
Ο τεχνικός της Καλαμάτας συναντήθηκε με το τιμ των φυσικοθεραπευτών, ενώ συζητήθηκαν και τα θέματα καθημερινότητας ( (διαμονή, σίτιση ποδοσφαιριστών, οργανωτικά ζητήματα κλπ). Χθες επρόκειτο να γίνουν συναντήσεις για τη στελέχωση του ιατρικού τιμ, του Γραφείου Τύπου.και του επικοινωνιακού τομέα της ομάδας. Από πλευράς διοίκησης συμμετείχε ο Γιώργος Ράλλης, αλλά και ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος που είναι όπως προαναφέραμε ο άνθρωπος του προέδρου Γιώργου Πρασσά που ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τις κινήσεις που γίνονται.

Πηγή: notosport.eleftheriaonline

The post Στην… αναμονή και η Καλαμάτα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com