Στην αντεπίθεση ο ΣΔΠΝΛ: «Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα;»

Συνέχεια στη κόντρα με την ΕΠΣ Λάρισας δίνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, βγάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με την «δωρεάν διαιτησία» με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων από τα πλημμυρικά φαινόμενα, σωματεία του Νομού Λάρισας.

Πιο Αναλυτικά

«Μόλις τρείς ημέρες μετά και αφού κατάλαβαν το λάθος τους, σχετικά με την απόφαση που -εν αγνοία των διαιτητών- πήραν από κοινού(;) ένας νεόκοπος παράγοντας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και ένας νεογιλός πρόεδρος ομάδας αναφορικά με τις δωρεάν διαιτησίες και το που θα δοθούν τα χρήματα των διαιτητών, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους έστειλαν mail στους διαιτητές για να ενημερωθούν και οι ίδιοι οι «δωρητές» των χρημάτων για την εν λόγω απόφαση.

Οι δωρητές-διαιτητές δεν ρωτήθηκαν καν ούτε για το πού θα ήθελαν να καταλήξουν τα χρήματα της δωρεάς τους. Πιθανόν να υπήρχε πρόταση να δοθούν σε συνανθρώπους μας που υπέστησαν ζημίες από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που ενέσκηψαν στην περιοχή μας ή και σε οποιαδήποτε δομή στήριξης ατόμων που χρήζουν αρωγής.

Αναφορικά δε, με την μυθιστορηματική αφήγηση περί «φαντασμάτων του παρελθόντος» και για «χαράτσια» που χάρισε στα σωματεία, έχουμε να τους πούμε πως ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας είναι αυθύπαρκτο σωματείο σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους του Ελληνικού κράτους. Αν, επιπλέον, δεν γνωρίζουν, πολύ εύκολα μπορούν να πληροφορηθούν ότι ΠΟΤΕ ο σύνδεσμός μας δεν υποχρέωσε οποιοδήποτε μέλος του να προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Τέλος, ως δωρεά νοείται η άνευ οιουδήποτε οικονομικού ανταλλάγματος μεταβίβαση περιουσιακού στοιχείου ή δικαιώματος του οποίου είσαι κύριος. Πως λοιπόν εσείς μπορείτε να «δωρίσετε» κάτι που ΔΕΝ σας ανήκει? Έχετε μήπως ακουστά το απόφθεγμα «μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα;»

Υ.Γ. Μετά την ανάγνωση του mail που έχετε αποστείλει, πιθανολογούμε ότι την επόμενη αγωνιστική, αρκετοί διαιτητές θα δηλώσουν κώλυμα στο να ασκήσουν τα καθήκοντά τους λόγω σοβαρότατων οφθαλμολογικών προβλημάτων διαβάζοντας «λέξεις» όπως «μετακυλίζοντας», «αναγκάζανε» και –το κορυφαίο όλων- «αντιστρεπτοί»!

Προς ενημέρωσή σας, η εποχή που θεωρούσατε τσιφλίκι σας τη διαιτησία πέρασε ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!».