“Στην Αρένα των τοπικών”: Η νέα καθημερινή εκπομπή για το τοπικό ποδόσφαιρο!

“Στην Αρένα των τοπικών”: Η νέα καθημερινή εκπομπή για το τοπικό ποδόσφαιρο!

Μια νέα προσπάθεια βγαίνει στον “αέρα” των FM και πιο συγκεκριμένα στη Ραδιοφωνία Κισσάβου, όπου εντάσσεται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού μια καθημερινή εκπομπή αποκλειστικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Από τη σήμερα, Δευτέρα 01/10/2012 λοιπόν και καθημερινά, ξεκινά η αθλητική εκπομπή που δίνει τον λόγο στον ερασιτέχνη αθλητή του Νομού μας για μια ώρα, στη Ραδιοφωνία Κισσάβου 97.8!

Από τις 14.00 έως και τις 15.00 το μεσημέρι ο Δημήτρης Πετρωτός παρέα με τους “εξωτερικούς” συνεργάτες του αλλά και τους καθημερινούς (!) ποικίλους καλεσμένους του στο στούντιο θα δίνει το στίγμα του Σαββατοκύριακου για ότι δρομολογήθηκε “Στην Αρένεα των τοπικών”.

Λίγα λόγια για τη Ραδιοφωνία Κισσάβου 97.8

Η Ραδιοφωνία Κισσάβου εδώ και 17 χρόνια εκπέμπει στους 97,8 μεγακύκλους των FM και χάρη στην αγάπη και υποστήριξη των ακροατών του βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή των προτιμήσεων των ραδιοφωνικών σταθμών της Κεντρικής Ελλάδας. Η εμβέλειά του καλύπτει ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα και επεκτείνεται στα παράλια της Λάρισας, της Πιερίας μέχρι τα νησιά των Σποράδων και τη Χαλκιδική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...