Στην γραμμή εκκίνησης η Ακαδημία των Αμπελοκήπων με την ίδια φιλοσοφία!

Η Ακαδημία των Αμπελοκήπων άνοιξε και πάλι τις πύλες της για να υποδεχθεί τους μικρούς ποδοσφαιριστές της επόμενης γενιάς των… μεγάλων ποδοσφαιριστών!

Σε ένα γνώριμο μέρος, αυτό το γήπεδο των Αμπελοκήπων, η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια υπό την προεδρία του Βαγγέλη Μόρα συνεχίζεται με την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η Ακαδημία να στελεχώνεται με 7 συνολικά προπονητές, με την φιλοσοφία στις τάξεις του συλλόγου να παραμένει η ίδια.

Μια φιλοσοφία η οποία ξεκινά από τις πιο μικρές ηλικίες (2017-18) και φτάνει έως και το ανδρικό τμήμα, το οποίο όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος θα στελεχώνεται από ποδοσφαιριστές της ακαδημίας.

Με τους Άκη Ταυλαρίδη (Ανδρικό, 2006 και 2008/09), Βασίλη Ταχτιντή (2007 και 2010/11), Χρήστο Φιλοκώστα (2013/14), Γιάννη Τσαλάγγα (2012), Νίκο Μπαλταγιάννη (2015/16 και 2017/18) και Κώστα Γουμενόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων), η ακαδημία των Αμπελοκήπων, υπό την εποπτεία και του Θεόφιλου Ραχωβίτη και φυσικά του Βαγγέλη Μόρα, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία προπόνησης στις εγκαταστάσεις των Αμπελοκήπων για τους αυριανούς «αστέρες» του ποδοσφαίρου!

Θεόφιλος Ραχωβίτης

Άκης Ταυλαρίδης

Χρήστος Φιλοκώστας

Βασίλης Ταχτιντής

Γιάννης Τσαλάγγας

Νίκος Μπαλταγιάννης

Κώστας Γουμενόπουλος

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.