Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αγορεύει υπέρ των δημοσιογράφων και στην πραγματική ζωή, τους σέρνει στα δικαστήρια

Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή και η ομάδα που κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί ξέχωρα απ΄ το πρόσωπο που την ορίζει και την εκπροσωπεί σε όλα τα επίπεδα.

Ο ίδιος άνθρωπος που απειλεί με εξώδικα και σέρνει στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές όποιον δημοσιογράφο τολμήσει να εκφράσει διαφορετική κρίση από την δική του, ειδικά σε θέματα που τον αφορούν, παρά τις σοβαρές ενδείξεις ή και αποδείξεις που μπορεί να έχει στην διάθεσή του, χθες βράδυ στην ΕΡΑ Σπορ αγόρευε υπέρ των δημοσιογράφων, που όπως είπε «όταν πιστεύουν πραγματικά κάτι πρέπει να τολμούν».

Για την ακρίβεια, ξετυλίγοντας το κουβάρι της παράγκας απ΄ το 1996 ως τώρα, ζητούσε απ΄ τον Στίμο να τον επιβεβαιώσει. Ο συνάδελφος του απαντούσε πως όλα αυτά δεν τα ξέρει αφού δεν έχει αποδείξεις (σ.σ. άλλος αυτός πάλι), αλλά τα έχει ακούσει, μέχρι που τα πήρε ο Κούγιας και του είπε πως «όταν ο δημοσιογράφος έχει σοβαρές ενδείξεις οφείλει να αναδεικνύει τα θέματα, προστατευόμενος από νόμο σχετικά με θέματα υψηλού ενδιαφέροντος για το κοινωνικό σύνολο και τις εκδηλώσεις του».

Άβυσσος η ψυχή του μεγαλομετόχου…

Πηγή: pressing.gr