Στην μοναξιά της κορυφής και πάλι ο Πυργετός

Ακάθεκτη συνεχίζει η Αναγέννηση Πυργετού που κέρδισε με το επιβλητικό 4 – 0 και την Λάρισα ΄88 στο γήπεδο της, περνώντας και πάλι στην κορυφή του 3ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη καλή επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Τζαφαλιάς μπήκε στην περιοχή του Πυργετού από αριστερά, “έσπασε” στο δεύτερο δοκάρι για τον Βουλγάνη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Πετρωτού, χάνοντας πολύ σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Λάρισα ΄88.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το σκορ όμως τελικά άνοιξαν οι γηπεδούχοι. Στο 27′ ο Βάρσος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Λάρισα ΄88, κάνοντας το 1 – 0 μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ στην επανάληψη ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 47ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ από έξω αριστερά κέρδισε τον Ηγούμενο για το 2 – 0, κάνοντας δύο τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 ανέβασε ο Νίκος Ρακίπι στο 65′ με πλασέ στην κίνηση, ενώ το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε ο Πουρλιώτης στο 80′ αφού πήρε πάσα μετά από καταπληκτική ατομική ενέργεια του Παζάρα.

Οι Συνθέσεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναγέννηση Πυργετού (Γιάννης Μπάγκας): Πετρωτός Δ., Μπουλάρι, Κούμε, Ριζάκης, Βουγιούκας, Τσάκε, Ρακίπι Ν., Παπαγεωργίου, Βάρσος, Ρακίπι Α., Πουρλιώτης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λάρισα ΄88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Ηγούμενος, Ναστούλης, Γεράσης, Σδράλης, Ψωμιάδης, Τζαφαλιάς, Βουλγάνης, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Ζαχαρούλης, Φυλόγλου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκόγκος, Τζήκας, Βλαχογιάννης.