Στη Β’ ΕΠΣΛ με προπονητή τον Χρήστο Λιάπη

Αναμένοντας τη διοικητική σκυτάλη από την αξιότιμη πρώην διοίκηση και τα εκλεκτά μέλη της, η μέλλουσα διοίκηση του Αετού, θα αποτελείται από τους κ. Βασιλειάδη Αναστάσιο και κ. Ζησόπουλο Αθανάσιο.

«Η πίεση του χρόνου καθώς και ο φόρτος των υποχρεώσεων δε μας επιτρέπουν παρά μόνο τη συμμετοχή της ομάδας του Αετού στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΛ. Όντας ρεαλιστές αλλά και φιλόδοξοι, προασπίζοντας πάντα το συμφέρον του Αετού, το πλάνο της ομάδας εφάπτεται σε 4 βασικούς πυλώνες:

  1. Το διοικητικό μοντέλο θα περιλαμβάνει μέλη που θα συνεισφέρουν στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων αλλά και βραχυπρόθεσμων στόχων.
  2. Το τεχνικό επιτελείο θα αποτελείται από νέους, φιλόδοξους και επιστημονικά άρτια καταρτισμένους συνεργάτες.
  3. Ο κορμός της ομάδας θα αποτελείται από παίκτες της ευρύτερης περιοχής. Η ομάδα ανήκει στο κόσμο της και στα παιδιά της.
  4. Το πλάνο της ανάπτυξης των ακαδημιών αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας μας σε συνδυασμό με την ανεύρεση και την ανάπτυξη νέων παικτών.

Αναλύοντας τους παραπάνω άξονες, αρχικό μέλημα της μέλλουσας διοίκησης είναι η έναρξη συνεργασιών στους εξής τομείς:

  • Της οικονομικής διαχείρισης και διαφάνειας.
  • Του τομέα του marketing και των δημοσίων σχέσεων.
  • Του τομέα υγείας και εργομετρικών εξετάσεων.
  • Του τομέα της ατομικής ανάπτυξης των ποδοσφαιριστών.
  • Του τομέα αναβάθμισης της ποιότητας των ακαδημιών.
  • Του τομέα της συντήρησης του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων.

Το τεχνικό επιτελείο αρχικά θα αποτελείται από τους κ. Λιάπη Χρήστο (Δίπλωμα UEFA B προϋπηρεσία στις ομάδες Θύελλα Κυπρίνου, Ορέστης Ορεστιάδας (Έβρος), Δωτιεας Αγιας, Δήμητρα Γιαννούλης (ακαδημίες), Δαμασιακος, Κ15-Κ19 ΠΑΕ ΑΕΛ, Α.Ε. Μάνδρας, Μαχητής Τερψιθέας (ακαδημίες) και Φαλανιακος.), και κ. Μητούλα Αγαμέμνων (Δίπλωμα UEFA C και προϋπηρεσία στην ακαδημία ΠΑΟΛ Αβέρωφ και ακαδημία Σμόλικα Φαλάνης).

Ο κ. Λιάπης θα είναι ο προπονητής της 1ης ομάδας καθώς και μαζί με το συνεργάτη του κ. Μητούλα, θα αποτελέσουν το δίδυμο των ακαδημιών. Θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση ο προπονητής της 1ης ομάδας να έχει πλήρη άποψη για τις ακαδημίες, οι οποίες είναι η βάση κάθε ομάδας.