Στη Νέα Σαλαμίνα και ο Μάγγος!

Και ο γυμναστής της Νίκης Βόλου, Γιάννης Μάγγος, θα «πάει» πακέτο με τον Χαραλαμπίδη στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο γυμναστής που είχε ανακοινωθεί τον τελευταίο μήνα για τα πλέι οφ, θα ακολουθήσει τον Έλληνα τεχνικό στην Κύπρο, αφού οι δυο τους έχουν πολύ καλή συνεργασία. Άλλωστε ο προπονητής που θα έρθει στη Νίκη Βόλου και θα αντικαταστήσει τον Χαραλαμπίδη, το πιο πιθανό είναι να φέρει μαζί του, τους δικούς του συνεργάτες. Μέχρι στιγμής ο μόνος που παραμένει στο τεχνικό τιμ της κυανόλευκης ομάδας, είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Γρηγοριάδης, που κι αυτός πάντως έχει κι άλλες προτάσεις, αλλά προτεραιότητα του πάντα ήταν και είναι η Νίκη.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Χαραλαμπίδης, έχει κάνει πρόταση και σε δύο βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες στο πρωτάθλημα της Football League,  της κυανόλευκης ομάδας να τον ακολουθήσουν. Ο ένας αγωνίζεται στην άμυνα και ο άλλος στη μεσαία γραμμή… Ο πρώτος μάλιστα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Κυπριακό πρωτάθλημα, αν και έχει και προτάσεις από την Α’ Εθνική στα χέρια του.

Πηγή: sport7.gr