Στις καθυστερήσεις έδωσε τη λύση ο Νίκος Τσιώλης!

Χάρη σε γκολ του Νίκου Τσιώλη στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Γλαύκη κέρδισε με 1 – 0 την Ανθούπολη, παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Η Δάφνη Γλαύκης κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ανθούπολης και η ομάδα του Θοδωρή Κυριακούλη έφθασε τους σαράντα ένα βαθμούς, ενώ στον αντίποδα, το σύνολο του Βάιου Καραφέρη έμεινε στους είκοσι τρεις πόντους.

Από τις δύο ομάδες υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες στο ματς για να σημειωθεί γκολ με πρωταγωνιστές τους Νίκο Τσιώλη, Βάιο Τζότζιο και Μητροδήμο για τη Γλαύκη και για λογαριασμό της Ανθούπολης με τους Δημήτρη Αναγνώστου, Χοτάι και Βασίλη Σκορδίλη, ωστόσο το 1 – 0 ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι Μπατσογιάννης και Τζότζιος συνεργάστηκαν ωραία έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ανθούπολης και ο τελευταίος τροφοδότησε τον Νίκο Τσιώλη όπου με σουτ από θέση βολής κέρδισε τον Αντώνη Καραφέρη για το τελικό, 1 – 0!

Οι Συνθέσεις

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Κυριακούλης): Κοσμάς , Καραγιάννης , Αρβυθάς , Τσιώλης Ευαγ. , Κουτίνας (70’ Μπατσογιάννης) , Στεργίου , Αδαμούλης , Μητροδήμος, Τζότζιος , Γεωργούλας , Τσιώλης Ν.

Ανθούπολη (Βάιος Καραφέρης): Καραφέρης Αντ., Τσούτσος, Καρατζούκος, Αργυρούλης (75′ Τσουμπίκας), Τσιότσικας, Σπαρτής, Καφανέλης, Ευαγγέλου, Χοτάι (75′ Λόζος), Σκορδίλης, Αναγνώστης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκόγκος, Γρηγοριάδης, Μπατζιανούλης.