Στις καθυστερήσεις «μίλησε» ο Δημήτρης Βλιώρας!

Ο Δημήτρης Βλιώρας ήταν ο μοναδικός σκόρερ στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Τύρναβο και Δαμασιακό και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ DE-TOX Λάρισας.

Ο Χρήστος Λόλας ως υπηρεσιακός προπονητής βρέθηκε στο παιχνίδι αυτό στον πάγκο του Τυρνάβου μετά και τη λύση της συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο Καμάκα – Καπελιάνη και ο σύλλογος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης φθάνοντας έτσι τους επτά βαθμούς.

Από την άλλη, ο Αλέξης Παγκαρλιώτας έκανε το ντεμπούτο του στο πάγκο του Δαμασιακού, με τους φιλοξενούμενους τελικά να μη φεύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι και να συνεχίζουν έχοντας έναν βαθμό.

Οι δύο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Δημήτρη Μανακούσιο και Κώστα Χατζή από πλευράς Τυρνάβου και τους Παναγιώτη Ραπτοτάσιο και Στέλιο Λέτσιο από πλευράς Δαμασιακού.

Τελικά, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Δημήτρης Βλιώρας έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους με σουτ από θέση βολής και το 1 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Χρήστος Λόλας): Φαρμάκας, Πατσής, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Δασκαλόπουλος, Γανός, Κατσαρός (90′ Μπάκος Α.), Τσακουρίδης (75′ Μπάκος Ι.), Βερύκοκος (78′ Ντονούδης), Χατζής, Μανακούσιος (65′ Βλιώρας).

Δαμασιακός (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μιγδάνης, Καρακάνος, Ιωαννίδης, Πούτας, Γεωργατζιάς, Δούκας, Μουσιάρης Δ., Τσιάλτας (60′ Μπουκουβάλας), Λέτσιος Αστ. (68′ Μουσιάρης Θ.), Ραπτοτάσιος (80′ Δαούλας), Λούτσος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Καραμπούλας, Μπράμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...