Στις καθυστερήσεις πήρε τον βαθμό η Αιγάνη!

Με το τελικό σκορ (2 – 2) Σ.Σ. Ραψάνης και Όλυμπος Αιγάνης πήραν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους ματς για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ 1 ΕΠΣ Λάρισας.

Το μοναδικό ματς που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου δεν έβγαλε νικητή με το παιχνίδι στη Ραψάνη, εκεί όπου η τοπική ομάδα είχε το προβάδισμα στο σκορ, όμως η Αιγάνη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Γκαραγκούνη με τον βαθμό της ισοπαλίας έφθασε τους τέσσερις βαθμούς, ενώ το σύνολο του Γιώργου Μπάτζιου έφθασε τους έξι βαθμούς μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Στα του αγώνα και στο 44′, ο Αντώνης Κατσαμάκας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από ωραία ενέργεια του Γιώργου Τσιούτη και ο Σ.Σ. Ραψάνης μπήκε μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα τέρματα για το συγκρότημα του Δημήτρη Γκαραγκούνη μετά από ωραία ομαδική ενέργεια όπως και τα προσωπικά του γκολ στο παιχνίδι.

Ο Όλυμπος Αιγάνης μπήκε και πάλι στο ματς με το γκολ του Σαμέτ στο 65′ και η αναμέτρηση απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να πετύχουν γκολ και το σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κώστα Ρουμπιέ στο 90’+1′ και το 2 – 2 ήταν το τελικό σκορ.

Βέβαια, νωρίτερα από την επίτευξη του 2 – 2 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αντώνης Κατσαμάκας έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει

Οι Συνθέσεις

Σ.Σ. Ραψάνης (Δημήτρης Γκαραγκούνης): Σδούγγας Λιάμης, Ιωάννου, Κυριάκος, Μακεδόνας, Γκαραγκούνης Γ., Δελητζάνης, Νικολακάκης, Καλαϊτζής, Τσιούτης (70′ λ.τ. Βουλάγκας (80′ λ.τ. Παρίσης)), Κατσαμάκας (90’+3′ Παπαμιχαήλ).

Όλυμπος Αιγάνης (Γιώργος Μπάτζιος): Νιάφας, Λάζος Γ. (28′ λ.τ. Πουρλιώτης), Χριστοδούλου Αθ., Μπουλάρι Γ., Γκαραγκούνης Γ., Φουντούνας (46′ Σαμέτ), Τάκης, Γκαραγκούνης Χ., Μπουλάρι Λ., Ρουμπιές Κ., Γαγάρας (65′ Βουγιούκας Δ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεδικούσης, Τσένος, Κοντογιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...