Στις 24 Οκτωβρίου η σέντρα, με 12 ομάδες φέτος – 14 ομάδες το 2021 – 22

Στις 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 η κλήρωση του οποίου θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου.
την ημερομηνία διεξαγωγής, αλλά και την ημερομηνία που θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος αποφάσισε το Δ.Σ. της Super League 2 – Football League που έγινε την Τετάρτη (16/9).

Σε αυτό αποφασίστηκε η σέντρα του πρωταθλήματος για την σεζόν 2020-21 να γίνει στις 24 Οκτωβρίου, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση αυτή θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής όπως και πέρυσι μετά το τέλος της κανονικής περιόδου οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-6 θα δώσουν πλέι οφ, ενώ αυτές που θα καταλάβουν τις θέσεις 7-12 θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την προκήρυξη, αυτή προβλέπει την άνοδο 2 ομάδων στην Super League (κάτι το οποίο αναμένεται να αποφασιστεί και πάλι από την ΕΠΟ), τον υποβιβασμό 2 ομάδων αλλά και την αύξηση των ομάδων σε 14 από την νέα σεζόν με την άνοδο 4 ομάδων από την Football League.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, το διοικητικό συμβούλιο έλαβε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και απεστάλη στην Ε.Π.Ο. προς τελική έγκριση.