Στοίχημα και διαδίκτυο

Σήμερα δεν είναι καθόλου δύσκολο σε κάποιον παίχτη να κερδίσει στο στοίχημα ,είτε αυτό επρόκειτο να είναι σε αθλητικά γεγονότα, όπως είναι το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ ή ακόμη στο στίβο, είτε σε γεγονότα όπως η πολιτική. Βέβαια η ευκολία του στοιχήματος σήμερα έχει να κάνει τόσο με την πληροφορία που μπορεί ένας παίχτης  να βρει μέσα στο διαδίκτυο, όσο και με την απλότητα που μπορεί να συμπληρώσει ένα δελτίο.

Το στοίχημα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου.

Στοίχημα από το Διαδίκτυο

Το αθλητικό στοίχημα από το διαδίκτυο έχει ξεκινήσει από το 2001, όπου τότε συναντάμε και τις πρώτες εταιρίες που κάνουν την εμφάνιση τους προσφέροντας αρχικά παιχνίδια ποδοσφαίρου, μόνο όμως για ξένα πρωταθλήματα και όχι για το ελληνικό. Για να μπορέσει ο παίχτης να πάρει μέρος στο  το μόνο που έπρεπε να κάνει ήτανε εγγραφή, μια κατάθεση  και ήταν έτοιμος να ξεκινήσει.

Χρόνο με τον χρόνο οι υπηρεσίες που προσέφεραν στους παίχτες ήτανε όλο και περισσότερες μιας και οι Bookmakers, δηλαδή οι εταιρίες στοιχήματος, αφουγκραζόταν τις ανάγκες και προσπαθούσαν να τις ικανοποιήσουν, πάντα σε συνεργασία με εταιρίες λογισμικού. Έτσι οι σημαντικότερες υπηρεσίες που βλέπουμε να έχουν δημιουργηθεί προς χρήση για τους παίχτες είναι:

  • Στοίχημα από το Κινητό
  • Live Bet

Στοίχημα από το Κινητό μας

Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρουν αυτή τη στιγμή οι bookmakers.  Ο παίχτης μπορεί πολύ απλά μέσα από το κινητό του να συμπληρώσει ένα δελτίο με τα παιχνίδια που επιθυμεί, να εισάγει το ποσό κατάθεσης και απλά να περιμένει το αποτέλεσμα.

Βέβαια stoixima από το κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να παίξετε  μόνο αν έχετε Internet και το τηλέφωνο σας είναι smartphone με λογισμικό iOs, Android ή κάποιο άλλο.

Έτσι για παράδειγμα αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τρόπο του στοιχηματός σας, δηλαδή Νίκη, Ισοπαλία ή Ήττα και να καταθέσετε το διαδικτυακό σας δελτίο. Εδώ να επισημάνουμε ότι, ειδικότερα για το ποδόσφαιρο θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί και ιδιαίτερα ενημερωμένοι αφού αποτελεί ένα αθλητικό γεγονός όπου όλο και περισσότεροι παίχτες καθημερινά σπεύδουν να παίξουν.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν όσοι από εσάς δεν θέλετε να χάνετε καθόλου χρόνο και όσο μακριά και να βρίσκεστε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, τώρα μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό στο κινητό σας και να παίξετε στοίχημα όποτε θέλετε. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να μην κάνετε download, αλλά να πάρετε μέρος μέσα από τις Flash εκδόσεις παίζοντας απευθείας από την ιστοσελίδα του Bookmaker.

Ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι πολλοί Bookmakers έχουνε εισάγει μπόνους και προσφορές στα παιχνίδια τους, δίνοντας έτσι ένα ακόμη κίνητρο σε όλους τους  παίχτες. Βέβαια τα ποσοστά δεν είναι τόσο υψηλά, όσο είναι αυτά που βρίσκονται στις κανονικές ιστοσελίδες, αλλά φτάνουν για να προσφέρουν στον παίχτη ένα ακόμη κέρδος.

Live Στοίχημα

Πρόκειται ίσως για μια από τις καλύτερες νέες υπηρεσίες στο στοιχημα online.Ο  παίχτης έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει με τον στοιχηματισμό του και κατά την διάρκεια του αγώνα αν επιθυμεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να το αλλάξει.

Αυτό σημαίνει ότι αν για παράδειγμα έχετε ποντάρει στην Νίκη μιας ομάδας αλλά τα δεδομένα αλλάξουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, δηλαδή υπάρχει ενδεχόμενη νίκη της δεύτερης ομάδας ,τότε μπορείτε άνετα να αλλάξετε το στοίχημα σας.

Σημαντικό σημείο για τον ζωντανό στοιχηματισμό είναι βέβαια η παρακολούθηση ζωντανά του γεγονότος που έχετε στοιχηματίσει,  είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω Live Streaming. Για όσους δεν γνωρίζουν το Live Streamingγ είναι μια υπηρεσία στην οποία ο παίχτης μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά ένα παιχνίδι μέσω Internet, με τον σχολιαστή να το μεταδίδει αποτυπώνοντας την κάθε σημαντική φάση  που συμβαίνει στο παιχνίδι.

Συμβουλές για το Online Στοίχημα

Πέρα όμως από αυτές τις δύο εξαιρετικές υπηρεσίες που μας προσφέρει το στοιχημα στο ιντερνετ, σημαντικό είναι ένας καλός παίχτης να ακολουθεί και κάποιες συμβουλές. Έτσι οι σημαντικότερες αυτών είναι:

  • Επιλογή Bookmaker: Μην βιαστείτε ποτέ να επιλέξετε κάποια Ιστοσελίδα αλλά κάντε σωστή έρευνα, διαβάζοντας ανασκοπήσεις αλλά και κριτικές που μπορεί να υπάρχουνε για αυτά στα online casino. Επίσης τα κριτήρια επιλογής σας πρέπει να στηρίζονται στην φήμη αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχει, αφού τώρα πια και στην Ελλάδα υπάρχουνε αρκετές τέτοιες ιστοσελίδες.
  • Αποδόσεις: ενημερωθείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τα προγνωστικά και τις Αποδόσεις των αθλητικών γεγονότων που θέλετε να στοιχηματίσετε, μιας και αυτά αλλάζουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ενώ με βάση το Live Bet υπάρχουνε και αποδόσεις που αλλάζουν και κατά την διάρκεια του αγώνα.
  • Ασφάλεια: Εδώ αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει τον παίχτη που είναι η διασκέδαση αλλά και το κέρδος που μπορεί να έχει. Για αυτό πρέπει να έχει εξασφαλισμένη τόσο την Ασφάλεια στις συναλλαγές, όσο και στα προσωπικά του στοιχεία που έχει καταχωρήσει.
  • Μπάτζετ: θέστε ένα όριο στο μπάτζετ σας (εβδομάδα ή μήνα) χωρίς ποτέ να το ξεπεράσετε και βάλτε χρονικό όριο στο παιχνίδι σας.
  • Στρατηγικές: χρησιμοποιήστε τις στρατηγικές που εσείς έχετε ετοιμάσει ή έχετε υιοθετήσει από κάποιον άλλο παίχτη, μιας και μέσα από αυτές μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε.

Βέβαια όλα όσα αναφέραμε παραπάνω για να έχουνε επιτυχία θα πρέπει να προσέξετε αρκετά, αφού ακόμη και οι έμπειροι παίχτες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα είτε στην επιλογή bookmaker ή ακόμη και στην δημιουργία στρατηγικών. Για αυτό επιλέξετε να κάνετε βήματα προσεκτικά, με υπομονή, λογική και χωρίς βιασύνες.