Στοιχημάτισε στο επόμενο Goal και κέρδισε με ένα mail!

Καλώς ήρθατε στη νέα εφαρμογή και πρόβλεψη επόμενου γκολ. Μια εφαρμογή η οποία εμπεριέχει έναν πανίσχυρο σαρωτή για όλους τους αγώνες που είναι live σε εξέλιξη και μια νέα εφαρμογή Premium Alerts που με μεγάλο ποσοστό επιβεβαίωσης σας δίνει το επόμενο γκολ έκει που υπάρχουν προϋποθέσεις με βάση την κίνηση των παικτών στο γήπεδο.

Ο πρωτοπόρος αυτός σαρωτής θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο στην προσπάθεια σας να κάνετε τα σωστά πονταρίσματα για την εξασφάλιση περισσότερου κέρδους στο στοίχημα και τα Premium Alerts θα σας βοηθήσουν να κάνετε επιλογές που έρχονται με μήνυμα στο κινητό σας για εσάς που δεν έχετε χρόνο να είστε μπροστά από έναν υπολογιστή.

Με φωτεινές ενδείξεις στον σαρωτή βλέπετε που υπάρχει κίνηση στον αγωνιστικό χώρο. Γρήγορα και απλά χωρίς να χάνετε χρόνο ψάχνοντας στατιστικά σε αγώνες εν εξέλιξη.

Premium Alerts

Τα Premium Alerts είναι μηνύματα ακριβείας επόμενου γκολ που έχουν να κάνουν σε σχέση με την ταξική χωροθέτηση των παικτών στο γήπεδο. Είναι στατιστικά επιλεγμένα όσον αφορά τις πιθανότητες που έχουν. Αν δεν έχετε χρόνο να είστε μπροστά από έναν υπολογιστή για να κάνετε τις επιλογές σας μην ανησυχείτε. Τα Premium Alerts φροντίζουν να σας στείλουν στο κινητό σας που υπάρχουν προϋποθέσεις για γκολ άμμεσα, το ποσοστό επαλήθευσης και τι ακριβώς να ποντάρετε. Πάντα με γνώμονα το κερδός οι επιλογές γίνονται αυστηρά από τον server μας και με βάση γεγονότων μέσα από τον χώρο του γηπέδου.

Κάνε τη συνδρομή σου πατώντας εδώ

Το Λογισμικό

Με αυτή την εφαρμογή θα μπορέσετε να βρείτε άμεσα που υπάρχουν προϋποθέσεις για γκολ χωρίς να ψάχνετε για στατιστικά χρησιμοποιώντας μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης με στόχο να καταφέρεται να ποντάρετε εκεί που πρέπει.

Φωτεινές ενδείξεις σας δείχνουν που αυξάνεται η πίεση των σουτ και πότε αυξάνονται οι επιθέσεις. Χωρίς να χάνετε χρόνο ψάχνοντας για στατιστικά τα οποία τις περισσότερες φορές δεν ενημερώνονται σωστά.

Η εφαρμογή καλύπτει τα σημαντικότερα γεγονότα ενός αγώνα σε εξέλιξη. Τα στατιστικά περιλαμβάνουν Εύστοχα σουτ εντός και εκτός στόχου Κόρνερ, Κατοχή, Πέναλτι, Φάουλ, Κίτρινες και Κόκκινες κάρτες, Επικίνδυνες επιθέσεις και μαζικά στατιστικά τελευταίου δεκαλέπτου που σας βοηθούν να αναγνωρίσετε την κίνηση και το ενδιαφέρον σε έναν αγώνα. Ο σαρωτής σε ενημερώνει για όλες αυτές τις στατιστικές αυτόματα καθώς το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή εμφανίζει τις αποδόσεις στην έναρξη του αγώνα τις οποίες μπορείτε έπειτα να συγκρίνετε με τις τιμές της αγοράς σε κάθε δεδομένη στιγμή του αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχουν επίσης γραφικά διαγράμματα της Betfair και πολλά άλλα.

IPT

Τι άλλο

Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα επίσης να δημιουργήσουν τη δικιά τους στρατηγική με τις δικιές τους προτιμήσεις. Διαγράμματα Πίεσης Και Επιθέσεων Καταγράφουν κάθε στιγμή τις συμπεριφορές των ομάδων. Φωτεινές ενδείξεις δείχνουν ποια ομάδα πιέζει και ήχοι πίεσης ακούγονται δηλώνοντας την προσοχή μας σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνιδι. Διαγράμματα της Betfair δείχνουν που traders-επενδυτές βρίσκουν ενδιαφέρον την αγορά ενός σημείου.

Όλα είναι στην οθόνη σου. Το εργαλείο αυτό πρέπει να είναι στο οπλοστάσιο του καθένα, ο οποίος θέλει να κερδίσει χρήματα. Πάτησε εδώ και κάνε τώρα την εγγραφή σου και δες τα κέρδη σου να… πολλαπλασιάζονται!