Στον Ολυμπιακό ο Μαρκάνο!

Ο Μαρκάνο πιάνει ξανά Λιμάνι! Η Ρούμπιν ανακοίνωσε τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό για έξι μήνες με οψιόν αγοράς! Δεν επιβεβαιώνουν οι Πειραιώτες, το Σάββατο στην Αθήνα ο Ισπανός.

Η μεγάλη επιστροφή ολοκληρώθηκε και ο Ιβάν Μαρκάνο θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Ο Ισπανός ουσιαστικά προανήγγειλε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Ρούμπιν Καζάν. «Ο Ιβάν Μαρκάνο θα δοθεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό για έξι μήνες με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι», τονίζεται στην ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας, που αναφέρεται και στο βιογραφικό του αλλά και το παλαιότερό του πέρασμα από το Λιμάνι.

Ο Ισπανός αμυντικός επιθυμούσε διακαώς να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, πίεσε για τη μεταγραφή του και το γεγονός αυτό βοήθησε αρκετά, ώστε να ολοκληρωθεί το deal. Την δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται ως η καλύτερη λύση για τα μετόπισθεν, αφού ξέρει την ομάδα και τη φιλοσοφία της, αλλά και τον Μίτσελ. Ο Μαρκάνο πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα το Σάββατο προκειμένου να μπει στην τελική της ευθεία η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό καθώς θα πρέπει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον σύλλογο, να περάσει από εξετάσεις και μετά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν μεν τον δανεισμό όμως στον Ολυμπιακό δεν μιλούν για οριστική συμφωνία την δεδομένη χρονική στιγμή, μην επιβεβαιώνοντας έτσι την Ρούμπιν. Και αυτό διότι θα πρέπει να δοθούν πρώτα λύσεις σε ορισμένα ζητήματα, όμως το ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο που έχει ο παίκτης. Ήτοι οι αποδοχές που θα έχει στην εξάμηνή του παρουσία στον Ολυμπιακό. Με άλλα λόγια ένα… αγκάθι που υπάρχει είναι τα χρήματα με τα οποία αμείβεται ο Μαρκάνο. Μόλις λυθούν και όλα τα απαιτούμενα θέματα, τότε θα γίνει και το deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το buy out του για το καλοκαίρι θα είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ. Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Μαρκάνο δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής.

Πηγή: gazzetta.gr