Στον τελικό και οι προπαίδες της ΑΕΛ

Οι επιτυχίες για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ συνεχίζονται. Δίχως να πιάσουν σπουδαία απόδοση, οι Προπαίδες της ΑΕΛ (1999) επικράτησαν δίκαια επί του πολύ μαχητικού συνόλου της Βερδικούσιας στον ημιτελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Αμπελώνα με σκορ 2 – 1.

Τα τέρματα για την ΑΕΛ σημείωσαν οι Σπύρου και Μαστακούλης ενώ η Βερδικούσια μείωσε προς το τέλος της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της ΑΕΛ είχε τρία δοκάρια, καθώς και ότι δύο τέρματά της ακυρώθηκαν κατόπιν υπόδειξης οφσάιντ, ενώ ένα δοκάρι είχε και η ομάδα της Βερδικούσιας. Στον μεγάλο τελικό με έπαθλο την κατάκτηση του Υπεπρωταθλήματος Νομού Λάρισας (ΑΕL FC Arena, 22/05/2012, 16:30), η ΑΕΛ (1999) θα τεθεί αντιμέτωπη της προπαιδικής ομάδας της Ακαδημίας Πλίτση.

ΑΕΛ 1999 ( Γιάννης Βασιλείου): Παπαρσένος, Λάιος, Μαστακούλης, Παπακώστας, Τσούπρος, Μακροβασίλης, Μπλάτσας, Βαλαώρας, Σπύρου, Τσιούτσιας, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Καλαμάτας, Τσιαντούλης, Καραγεώργος, Γιαννακός Δ.Ι., Κωστομοίρης, Κωστούλης, Τσιάτας, Ζιώγας, Γιαννακός Δ.Χ.

Σημειώνεται ότι το επόμενο Σάββατο 19.05.2012, οι Παίδες της ΑΕΛ αντιμετωπίζουν για τον ημιτελικό του Υπερπρωταθλήματος Παίδων την Ακ. Πλίτση (γηπ. Μητσιμπόνα Β’, 18:00).