Στον 12ο παίκτη του στάθηκε ο ΑΟΑΝ

“Ο κόσμος ήταν που έδωσε δύναμη σε όλους να προσπαθήσουν για το καλύτερο για τον ΑΟΑΝ” ανέφερε η oμάδα του Αγίου Νικολάου.

Η σχετική ανάρτηση του Αγίου Νικολάου στη σελίδα του στο Facebook:

“Η βοήθεια του 12ου παίχτη μας

Σημαντική περίοδος ήταν αυτή που ολοκληρώνεται για το σωματείο μας, καθώς υπήρξαν ριζικές αλλαγές προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Γ’ εθνικής, όπως και έγινε.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν υπήρχε από το ξεκίνημα της προσπάθειας των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση με κάθε τρόπο από τους φίλους της ομάδας.

Η οικονομική βοήθεια που προσέφεραν ήταν μεγάλη, τόσο με χορηγίες, όσο και από την εντυπωσιακή ανταπόκριση στα εισιτήρια διαρκείας που όμοια της δεν είχε υπάρξει για αρκετά χρόνια.

Το σημαντικότερο ήταν ότι ο κόσμος επέστρεψε στη θέση του, στην κερκίδα του σταδίου Αγίου Νικολάου, το οποίο θυμήθηκε και πάλι μεγάλες στιγμές από την «χρυσή» εποχή της δεκαετίας του ’90 και αρχές του 2000, κάτι το οποίο μέτρησε σημαντικά στην συγκομιδή βαθμών στο γήπεδο μας και ιδιαίτερα στα παιχνίδια με Γιούχτα και Ηρόδοτο η κατάμεστη κερκίδα, ήταν εντυπωσιακή για μια μοναδική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Ο κόσμος ακολούθησε την ομάδα και σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια, όπως στις Αρχάνες στην πρεμιέρα, στο Ρέθυμνο με Ρεθυμνιακό και Επισκοπή, με Πόρο στο «Μαρτινενγκο» αλλά και στην Ελιά στα Play Out, έκανε τους ποδοσφαιριστές μας να αισθάνονται ότι παίζουν στον Άγιο Νικόλαο.

Η αγάπη των φιλάθλων για τον ΑΟΑΝ φάνηκε από το ότι δεν έμειναν μακριά ούτε στα εκτός έδρας παιχνίδια κυπέλλου Λασιθίου με Αναγέννηση, ΠΑΟ Κρούστα και ΑΟΣΚ, αλλά και στο Super Cup με τον ΟΦΙ.

Ο ενθουσιασμός για τη νέα εποχή που προσπαθεί να ξεκινήσει το σωματείο μας, είχε φανεί άλλωστε από το περασμένο καλοκαίρι και την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου τόσο στην επίσημη πρώτη προπόνηση, όσο και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασία που δόθηκαν.

Ο κόσμος ήταν που έδωσε δύναμη σε όλους να προσπαθήσουν για το καλύτερο για τον ΑΟΑΝ και ευχόμαστε πως ήταν μόνο η αρχή και το πρώτο βήμα”.

The post Στον 12ο παίκτη του στάθηκε ο ΑΟΑΝ appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com