Στον 7ο ουρανό… το Δαμάσι!

Δύσκολο απόγευμα για την Δήμητρα Αγιάς, καθώς ο Δαμασιακός δεν χαρίστηκε αν και φιλοξενούμενος και τη φιλοδόρησε με εφτά τέρματα για το τελικό 1 – 7. Τέσσερα από αυτά στο πρώτο μέρος και άλλα τρία στο δεύτερο. Ενώ είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπουκουβάλα που πέτυχε και χατ – τρικ.

Ψυχρολουσία για την ομάδα της Δήμητρας μόλις στο 2ο λεπτό καθώςο Μπουκουβάλας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να διπλασιάσει τα τέρματα οχτώ λεπτά ααργότερα ο Μπούνε στο 10′ για το 0 – 2.

Αμείωτος ο ρυθμός για την ομάδα του Δαμασιακού με τον Μπουκουβάλα να πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα στο στο 25′ λεπτό, ενώ ο Καρακάνος λίγο πριν το ημίχρονο στο 40′ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το δείκτη του σκορ να είναι στο 0 – 4.

Με το  καλημέρα του δευτέρου μέρους ο Μπούνε έκανε το 0 – 5 στο 48ο λεπτό, για να μειώσει ο Σαμαράς για τους γηπεδούχος στο 62′ σε 1 – 5. Δεν είχαν ησυχασει τα κανόνια από το Δαμάσι με τον Λούτσο να βάζει και αυτός την πινελιά του για  το 1 – 6 στο 70′ και τον Μπουκουβάλα να κλείνει το χορό των γκολ στο 80′ με το τρίτο του τέρμα για το τελικό 1 – 7.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Αγιάς (Βαγγέλης Μάνος): Φιλοκώστας, Γεωργοβίτσας, Μούσιος, Μανολακούδης (60′ Αθανασίου), Διαμάντης, Μυλωνάς, Τσαγκαλάς (40′ Χατζής), Δελιγιάννης, Φλώρος (40′ Χριστοδούλου), Σαμαράς, Φωκαλάς.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καρακάνος, Μπατσίλας, Καλέσης, Μπακαϊμης, Μουσιάρης (60′ Καλτσάς), Τσάλτας, Λόλας (65′ Δούκας), Μπουκουβάλας, Μπουνές (75′ Λέτσιος), Λούτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...