Στουρνάρας: «Κοιτάμε να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο»

Μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και τη νίκη της Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας, ο Βαγγέλης Στουρνάρας προχώρησε σε δηλώσεις στο ArenaLarissa.gr.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για την επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του, όπως και για την όμορφη κίνηση και το γκολ που αφιερώθηκε στον τραυματία του συλλόγου, Αργύρη Παπαλέξη.

Πιο αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με περισσότερους βαθμούς από εμάς. Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι κοιτάμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και δεν κοιτάμε τόσο το αποτέλεσμα. Για ψυχολογικούς λόγους τα παιδιά πρέπει να πάρουν τη νίκη γιατί έχουν αδικηθεί σε πολλά παιχνίδια. Εν αντιθέσει με τον αντίπαλο που ήταν πολύ δύσκολος, εμείς θέλουμε να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και όπου βγει. Χάσαμε στο παιχνίδι αυτό πάνω από οκτώ τελικές προσπάθειες στο τέρμα και στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας πίεσε με προωθημένες μπαλιές και εμείς πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια στη τεχνική. Θέλω να πω συγχαρητήρια στο κόσμο που ήρθε και στον Ερασιτέχνη που μας τίμησε, καθώς είναι μεγάλη τιμή για τα παιδιά να παίζουν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Υπάρχει μία υγεία της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη και αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι προωθήσαμε ένα παιδί από τη Κ16 που πήρε εξήντα λεπτά χρόνο συμμετοχής και θα δώσουμε και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον στα παιδιά».

Για την αφιέρωση του γκολ στον Αργύρη Παπαλέξη:

«Εδώ θέλω να σταθώ και στο τραυματισμό του Γιώργου Παλαιολόγου που υπέστη σκαφοειδές κάταγμα στο χέρι του, όπως και ο Αργύρης Παπαλέξης που υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός για έξι αγωνιστικούς μήνες. Ήταν έκπληξη, να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά, καθώς ούτε εγώ ήξερα για τη κίνηση αυτή…».