Στουρνάρας στο τεχνικό τιμ του Απόλλωνα

Τον Βαγγέλη Στουρνάρα ως βοηθό του Μαρτσέλο Στράτσια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας τα τελευταία δύο χρόνια εργάζονταν στον Απόλλωνα ως προπονητής της Κ19, όπου με την καλή του παρουσία εξασφάλισε μια θέση στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας.

Πιο Αναλυτικά

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ο Βαγγέλης Στουρνάρας είναι και επίσημα ο άμεσος συνεργάτης του Αργεντινού τεχνικού μας, κ. Μarcelo Straccia για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας ήρθε στην “οικογένεια” του Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2019 αναλαμβάνοντας την Κ-19 της ομάδας μας.

Από την πρώτη στιγμή ο Στουρνάρας που σημειωτέον είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’, δούλεψε σκληρά και “έχτισε” την β’ ομάδα του Απόλλωνα επιλέγοντας προσεκτικά και αξιοκρατικά νέα παιδιά με ταλέντο, που πολλοί από αυτούς τώρα παίζουν σε άλλες ομάδες, λόγω ηλικιακού ορίου.

Είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε και έφερε στον Απόλλωνα τον νεαρό υψηλόσωμο φορ Στέλιο Παναγιώτου και πολλά άλλα παιδιά.

Ο Στουρνάρας που για 20 χρόνια, αρχής γενομένης από το 1999 αγωνίσθηκε επαγγελματικά σαν ποδοσφαιριστής σε ομάδες όλων των ελληνικών επαγγελματικών κατηγοριών, καταγράφοντας πάνω από 400 συμμετοχές, επιλέχθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, να είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα από τον νέο προπονητή μας, βοηθώντας τον, ήδη να εξοικειωθεί με το ελληνικό περιβάλλον και όχι μόνον.

Στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθουμε όλοι βέβαιοι ότι ο Βαγγέλης Στουρνάρας θα ανταποκριθεί και σε αυτόν τον ρόλο με επιτυχία και του ευχόμαστε καλή αρχή».