Στο… μηδέν Πανσερραϊκός και Απόλλων

Ο Πανσερραϊκός υποδέχτηκε χθες (13/8) τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα, στο φιλικό που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Μμετά απο 18 μέρες προετοιμασίας, ο Πανσερραϊκός έδωσε τον πρώτο της φιλικό αγώνα, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, όπου αγωνίστηκαν 23 ποδοσφαιριστές κόντρα στο Παραλίμνιο.

Ο Άγγελος Διγκόζης, χρησιμοποίησε δύο 11αδες στον αγώνα και έκανε μια αλλαγή τον Παπαβασιλείου στο β΄ημίχρονο. Το φιλικό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να ξεμουδιάσουν μετά τις συνεχείς προπονήσεις. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την αντίπαλη ομάδα να στέκεται καλά απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Συνολικά τα «λιοντάρια», είχαν τον έλεγχο του αγώνα και αμυντικά πήγαν εξαιρετικά, στον επιθετικό τομέα, η έλλειψη ικανής δημιουργίας δεν έφερε την μπάλα στην αντίπαλη εστία και έτσι δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, με τις φάσεις που ξεχώρισαν να είναι μια κεφαλιά του Γκούρτσα στο πρώτο ημίχρονο και δυο σουτ έξω απο την περιοχή στο β΄μέρος απο τον Αναστασόπουλο και τον Πέτρου.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Καβουσάκη κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Γερόλυμο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Καλί και Κασμερίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, ως αμυντικούς μέσους, τον Ψάλτη και τον Όμο, ο Ματέα αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Κόντσι ενώ ως κεντρικός μέσος επιλέχτηκε ο Τσίμικας! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκαν ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Γιαννακίδη κάτω απο τα δοκάρια, τον Πατσιαβούρα και τον Χατζηχρήστου στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Γιανναράκη και Κουτσίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, ως αμυντικούς μέσους, τον Αναστασόπουλο και τον Τριανταφύλλου, ο Διγκόζης αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Πέτρου (Παπαβασιλείου) ενώ ως κεντρικός μέσος επιλέχτηκε ο Μασκανάκης! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκαν ο Ντάλα Κόστα.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Διγκόζης):

Α΄ Ημίχρονο: Καβουσάκης, Ζέρης, Καλί, Κασμερίδης, Γερόλυμος, Όμο, Ψάλτης, Φάμπρι, Ματέα, Τσιμίκας, Γκούρτσας.

Β΄ Ημίχρονο: Γιαννακίδης, Πατσιαβούρας, Γιανναράκης, Κουτσίδης, Χατζηχρήστου, Αναστασόπουλος, Τριανταφύλλου, Διγκόζης, Μασκανάκης, Πέτρου, Ντάλα Κόστα και αλλαγή ο Παπαβασιλείου.

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Μαδένης(Γκαϊδατζάκης), Κούτλας, Κουτζαβασίλης, Παπαδόπουλος, Τουλίκας, Ζαφειρίδης, Γκούμας, Καρυοφύλλης, Χατζάκος, Γούλας, Ηλιόπουλος.

Γκαϊδατζάκης, Κόντος(Κρουστάλλης), Γκούμας(Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος(Φυλακτούδης), Τάκας, Ζαφειρίδης(Τσιάτρας), Πεκρής(Τριανταφύλλου), Ηλιόπουλος(Ηλιόπουλος Θ.), Νταλίπ (Λαδόπουλος), Πάνος(Καρυπίδης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...