Στράτσια ο νέος προπονητής στον Απολλώνα

Την πρόσληψη του προπονητή, Μαρτσέλο Στράτσια, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Λάρισας, με τον Αργεντίνο τεχνικό να φεύγει εκτός Λατινικής Αμερικής για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα.

Νωρίτερα σήμερα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Πιο Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα ότι ο Αργεντινός τεχνικός Marcelo Straccia αναλαμβάνει νέος προπονητής στην ομάδα μας.

Ο Straccia είναι γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1966 στο Ροζάριο, ενώ διαθέτει ιταλική υπηκοότητα, έχει εργαστεί μόνο σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής, ενώ ουδέποτε δούλεψε σε άλλη Ήπειρο και προφανώς στην Ευρώπη.

Ο 55χρονος προπονητής έχει θητεύσει και στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ξεκίνησε από την Newell’s Old Boys και έχει θητεύσει ακόμη στα εξής κλάμπ:

Στην San Martin De San Juan, στην Deportivo Mello (3 φορές μάλιστα), στο Περού με την Melgar (με αυτήν συμμετείχε στο Copa Sudamericana), εν συνεχεία στο Εκουαδόρ με την Μacara.

Οι τελευταίες τρεις παρουσίες του, σε πάγκο ήταν ξανά στην Αργεντινή. Σε Αthletico Colegiales, ξανά στην Deportivo Merlo και προσφάτως στην Independiete Rivadania Mendoza, από την οποία αποχώρησε στον περασμένο Απρίλιο.

Θεωρείται ένας πολύ σκληρός – στην δουλειά του – προπονητής με επιθετικό ταπεραμέντο και ευχή όλων στην ΠΑΕ Απόλλων είναι να προσφέρει τα μέγιστα και να οδηγήσει την ομάδα μας, όσο πιο ψηλά γίνεται».