«Στραβοπάτημα» για το Αβέρωφ, βαθμός ουσίας για τη Γιάννουλη…

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 ήρθαν Δήμητρα Γιάννουλης και ΠΑΟΛ Αβέρωφ στο πλαίσιο της 15ης στροφής της Α΄1 τοπικής κατηγορίας, με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος να βρίσκει το Αβέρωφ στο +1 από τα Βούναινα και στο +2 από την Αμπελιά έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο αφού αγωνίζεται τη Κυριακή (03/02) απέναντι στην Ανάβρα.

Βαθμούς και εντυπώσεις λοιπόν πήραν Γιάννουλη και Αβέρωφ σε αυτή την αγωνιστική κι έτσι η ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα έφθασε τους τριάντα δύο πόντους. Σε περίπτωση «γκέλας» της Αμπελιάς το Αβέρωφ παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ενώ σε νίκη της Αμπελιάς εκείνη κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» του Νίκου Χρόνη που κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας, έφθασαν τους δέκα επτά βαθμούς με την ισοπαλία απέναντι στο Αβέρωφ και συνεχίζουν από τη δωδέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Στο 28ο λεπτό του αγώνα ο Παναγιώτης Μπαρούτας «άνοιξε» το σκορ και έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους χάρη στο τέρμα του παίκτη του Αβέρωφ, ενώ το παιχνίδι στα ίσια ήρθε όταν ο Αντώνης Ραμάι σκόραρε ξανά για τη Γιάννουλη, σημειώνοντας το 1 – 1 στο 39ο λεπτό.

Το δεύτερο μέρος είχε αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ωστόσο καμία δεν τις ολοκλήρωσε σε γκολ και το 1 – 1 ήταν το τελικό σκορ, όπου και αμφότερες κατέκτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Μαστοροδήμος, Ράπτης (60′ Ραπτόπουλος), Τατσελάρι, Βιλανάκης, Γκουντρουμπής, Θώμος, Μπάμπαλης, Μαυρουδής (80′ Γκαλγανόπουλος), Χατζηγρηγορίου, Ραμάι (75′ Ασπετάκης), Καρέλας.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Κατοντικίδης, Πατρίκης, Κοτρώτσιος Αθ., Μούτσα, Μπαστούνης (68′ Κοτρώτσιος Χρ.), Μπαρούτας (66′ Στεργίου), Κυριάκος, Λιλολάρι, Κουσιάς, Ελευθέρογλου, Γραμμένος Θ. (77′ Γκουτσιούδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Νίκζας, Πάλλας.